avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate CRISTI VASILACHE

Activitate CRISTI VASILACHE

Discuție ART. 65
AM O INTREBARE. AZI AM FOST LA FIRMA UNDE LUCREZ SI MI SA DAT O DECIZIE PENTRU DESFACEREA CIM CU ART 55 LITERA B. DUPA CE AM DISCUTAT PE ACEST FORUM AM AFLAT CA NU POT BENEFICIA DE SOMAJ . AM FOST LA INSPECTORATUL DE MUNCA DUPA CARE MI SA SCHIMBAT DECIZIA CU ATR. 65 ALINIAT 1. DAR DUPA ASTA PATRONUL MA CHEMAT IN BIROU SI MI-A SPUS CA POT VENI SI LA MUNCA. VREAU SA VA INTREB DACA MA DUC LA MUNCA SI VINE UN CONTROL CINE ARE CELE MAI MARI PROBLEME EU SAU PATRONUL
Răspuns la discuția somaj
VA MULTUMESC MULT SI SA MA SCUZATI PENTRU MAJUSCULE
AM INTELES CA ACOLO UN SCRIE COROBORAT CU ART:- TREBUIE SA SE COMPLETEZE LA INSPECTORAT SI CU CE ART. TREBUIE SA SE COMPLETEZE CA SA POT BENEFICIA DE SOMAJ
PE DECIZIE SCRIE ASA TINAND SEAMA DE ACORDUL AMBELOR PARTI IN TEMEIUL PREVEDERILOR ART 55 /B COROBORAT CU ART: { AICI NU SCRIE NIMIC] DIN LEGEA NR. 53/2003
Discuție somaj
Am fost azi la firma unde lucrez si mi sa imnanat o decizie de desfacere a contractului de munca IN TEMEIUL PREVEDERILOR ART. 55 LITERA B DIN LEGEA NR. 53 / 2003. ASTA INSEAMNA CA POT SA BENEFICIEZ DE SOMAJ SAU NU? PENTRU CA LA FIRMA NU MI SA SPUIS NIMIC
Mai am o intrebare. Aceste 12 luni COTIZATE IN 24 LUNI TREbuie sa fie lucrate consecutiv la aceiasi firma sau se adun, pentru ca eu inainte de 2-02-2008. am lucrat la alta firma , dupa care am fost angajat la firma respectiva,[de la firma respectiva am plecat de pe data 1-09-2007, iar la firma actuala mi sa facut angajarea pe 2-02-2008, a fos o perioada de 4 luni in care am muncit fara carte de munca]
Am si eu o intrebare.Sant angajat la o firma de pe data de 2-02-2008.Vreau sa stiu daca sant dat in somaj INCEPAND cu data de 2-02- 2009 beneficiez de somaj sau trebuie sa stau si luna in curs.DEja sant in fara plata