avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ART. 65
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ART. 65

AM O INTREBARE. AZI AM FOST LA FIRMA UNDE LUCREZ SI MI SA DAT O DECIZIE PENTRU DESFACEREA CIM CU ART 55 LITERA B. DUPA CE AM DISCUTAT PE ACEST FORUM AM AFLAT CA NU POT BENEFICIA DE SOMAJ . AM FOST LA INSPECTORATUL DE MUNCA DUPA CARE MI SA SCHIMBAT DECIZIA CU ATR. 65 ALINIAT 1. DAR DUPA ASTA PATRONUL MA CHEMAT IN BIROU SI MI-A SPUS CA POT VENI SI LA MUNCA. VREAU SA VA INTREB DACA MA DUC LA MUNCA SI VINE UN CONTROL CINE ARE CELE MAI MARI PROBLEME EU SAU PATRONUL
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 18:49, 28 Ianuarie 2009
1. Munca la negru este sanctionata impotriva angajatorului si nu a salariatului.
2. Daca beneficiati de somaj, nu puteti fi si angajat in acelasi timp

:offtopic:
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule, este o incalcare a Regulamentului de postare pe forum.
Vai de mine, in ce hal au ajuns domnii patroni.Te sperii cate le trec prin cap...Bineinteles ca patronul o incurca in acest caz dar nici dvs.nu sunteti in regula.Inseamna ca lucrati "la negru"cum se spune si stiti probabil ce inseamna asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj CRISTI VASILACHE CRISTI VASILACHE Am fost azi la firma unde lucrez si mi sa imnanat o decizie de desfacere a contractului de munca IN TEMEIUL PREVEDERILOR ART. 55 ... (vezi toată discuția)
Pt somaj ada73 ada73 Buna ziua, vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva: 1: ca sa iau somaj ce art si litera trebuie sa-i cer patronului si daca are cineva un model de cerere 2: ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca florin40 florin40 Astazi am primit dispozitia de concediere in baza art.65 aliniatul1 .Dispozitia avand data de 18.08.2012.Cand am primit cartea de munca a fost specificat in ea ... (vezi toată discuția)