In afara de Administratia finantelor publice de care apartine ong-ul, unde mai este obligatoriu de depus binatul financiar anual al unui ong?
Va multumesc!
Cererea catra agentia teritoriala de munca am trimis-o.
Nu stiu insa ce indatoriri am fata de angajator: trebuie sa-i anunt verbal sau in scris pentru aceasta situatie? Daca trebuie in scris ce ar trebui sa cuprinda o astfel de cerere?
Va multumesc pt rabdare!
Sunt in situatia de a naste cel de-al doilea copil cu cateva zile inainte de terminarea concediului de crestere pt primul copil.
In situatia aceasta trebuie sa mai fac cerere de revenire pe post la serviciu unde sunt angajata , sau trebuie doar sa anunt angajatorul ca voi naste cel de-al doilea copil?
Exista vreo lege care reglementeaza astfel de situatii?
In 15 aprilie 2009 se implinesc cei doi ani aferenti concediului de crestere copil in care ma aflu. Ma aflu insa in situatia de a naste cel de-al doilea copil mai devreme de aceasta data (la inceputul lunii aprilie) si as vrea sa intru din nou in concediu de crestere pt cel de-al doilea copil. Ce obligatii am fata de angajator in aceasta situatie? Trebuie sa fac vreo cerere? Mentionez ca sunt angajata pe perioada nedeterminata.
Va multumesc!
In afara de bilantul anual pe care trebuie sa-l depuna, un ong este obligat sa depuna si declaratia 101 privind impozitul pe profit, chiar daca acesta este 0?
Va multumesc!
Nasc al doilea copil pana sa termin concediul de crestere a primului copil. Pot trece din primul direct in cel de-al doilea concediu fara a mai fi obligata sa intru in concediul postnatal(cel de 42 de zile)?Baza de calcul pt cel de-al doilea va fi aceeasi ca pt primul copil in situatia aceasta?
Vad ca nu ne mai raspunde nimeni la intrebarea noastra! Oare nu mai sunt si alte mamici in situatia noastra si ar vrea sa afle raspunsul la problema lor?
Daca da, le invit sa posteze si ele aici intrebarile lor, poate vom avea in final o lamurire!
Revin cu intrebarea: sunt deci obligatorii cel 42 de zile de concediu postnatal(lauzie) pt a putea intra in concediul de crestere copil sau nu?
Multumesc!