Sunt in situatia de a naste cel de-al doilea copil cu cateva zile inainte de terminarea concediului de crestere pt primul copil.
In situatia aceasta trebuie sa mai fac cerere de revenire pe post la serviciu unde sunt angajata , sau trebuie doar sa anunt angajatorul ca voi naste cel de-al doilea copil?
Exista vreo lege care reglementeaza astfel de situatii?
Stimata Doamna,
Potrivit art. 8.din HG 1025/2006 (norme metodologice de aplicare a OUG 148/2005):
"(1) In cazul in care persoana indreptatita, beneficiara a concediului si a indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copiilor cu handicap, naste in aceasta perioada unul sau mai multi copii ... concediul pentru cresterea copilului, prevazut la art. 1 alin. (1) din ordonanta de urgenta, se prelungeste corespunzator pana la incheierea duratei de acordare pentru cel din urma copil, conform legii, a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului.
(2) In cazul in care situatia prevazuta la alin. (1) se produce dupa data de 1 ianuarie 2009, se acorda o singura indemnizatie, la aceeasi valoare cu indemnizatia primita anterior nasterii celui din urma copil."
Pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului in cuantum de 85% va trebui sa transmiteti la agentia teritoriala o cerere scrisa care sa contina in mod obligatoriu numele si prenumele, codul numeric personal, adresa, atat ale dumneavoastra, cat si ale copilului pentru care se primeste indemnizatia, insotita de documentele doveditoare, conform prevederilor legale, pana cel tarziu la data de 30 iunie 2009.
Cererea catra agentia teritoriala de munca am trimis-o.
Nu stiu insa ce indatoriri am fata de angajator: trebuie sa-i anunt verbal sau in scris pentru aceasta situatie? Daca trebuie in scris ce ar trebui sa cuprinda o astfel de cerere?
Va multumesc pt rabdare!