avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate truta maria

Activitate truta maria

Buna ziua! Va rog daca m_a puteti ajuta cu o monografie contabila pentru un decont de calculare a chirie pentru jocuri de noroc.Societatea A a inchiria de la soc.B un spatiu pt jocuri de noroc.Societatea B primeste decontul de calcul pt chirie. si intocmeste factuta cu chirie fixa si chirie variabila in minus.Intrebarea mea ar fi cum inregistrez eu chiria variabila si daca ar trebui sa inregistrez si decontul primit.Multumes anticipat dorindu va o zi minunata.
Pot sa acopar pierderea din anii precedenti din bani asociatului.Pot sa fac inregistrarea 4551=7588? Multumesc pentru raspuns.
Sint nascuta in luna martie 1958.Am o vechime in munca de 32 ani.In prezent sint in pensie de boala si vreau sa intreb daca pot sa ies la pensie anticipata.Va multumesc anticipat!
va rog daca m-a puteti ajuta cu o intrebare:fata mea a platit contributia de sanatate in tara pina la data cind a plecat din tara.actualmente este angajata la o firma din belgia unde i se retine si contributia de sanatate.Intrebarea mea este daca ar trebui sa trimita de acolo din belgia o adeverinta cum ca i se retine acolo contributia de sanatate la casa de sanatate de la noi din tara .Multunesc mult pentru raspunsul d-voastra si pentru ca v-ati facut timp si pentru mine!O zi buna si inca o data multumesc.
va rog sa m-a ajuta-ti cu inregistrarea contabila la trecerea de la impozit pe micro la imporit pe profit in cursul anului mai exact in luna octormbrie 2015.va multumesc mult pentru ajutor!

La un magazin alimentar unde lucreaza o singura persoana cu program de 8 ore de luni pina simbata se acorda salariul minim pe economie?.Mentionez ca persoana respectiva beneficiaza de o singura zi libera pe saptamina ,aceasta zi fiind duminica.Pentru ziua lucrata de simbata ar trebui platita dublu?
Multumesc mult pentru intelegere
Discuție TVA la incasare
societatea ;a care lucrez aplica tva la incasare.ea cumpara marfa de la o societate care nu aplica tva la incasare ,in acest caz eu inregistrez tva la cumpararea marfii
pe 4426 sau pe 4428? multumesc pentru raspuns!
am o salariata angajata din o1.o4.2012.La data de 5.o3.2013 salariata respectiva a nascut.Incepind din aceasta data ea prineste concediu de lauzie pentru cele 42 zile.Intrebarea mea este daca acest concediu trebuie trecut in adevezinta cu veniturile pe 12 luni.Mentionez ca in luna martie a lucrat pina in data de 5 .Nu stiu daca m-am exprimat corect dar in adeverinta pe care trebuie sa i-o fac ar trebui sa ii cuprind si luna martie 2013 ca sa aiba 1 an vechime in munca.Va multumesc mult pentru ajutor si va doresc o zi buna.