avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate cristina ciocirlan

Activitate cristina ciocirlan

si ce putem face noi ca angajati?
buna ziua. lucrez intr-un institut de cercetare incepand cu 05. 01.2009. de la angajare nu am primit nici un salariu (toata institutia) si avand in vedere ca anul acesta nu s-au acordat suficiente fonduri pentru cercetare institutia nu dispune de fonduri din proiecte de cercetare. ce se va intampla cu salariile restante?
in somaj nu ne pot scoate pentru ca nu au platit darile la stat.
mentionez ca pe langa activitatea de cercetare institutia are si un sector de productie din care se mai scot ceva bani, dar nu vor (directorii)sa platesca si cercetarea (salariile). ce putem face?
nu vrem sa ne trezim ca ne scot in concediu fara plata.
multumesc.
Buna ziua. Lucrez in cadrul unui institut de cercetare. Salariile nu s-au mai dat de 2 luni si am inteles ca unitatea nu are nici conteributiile la stat platite de mult timp. Ce se intampla cu perioada cat am lucrat aici, nu se ia in consideratie ca vechime in cazul in care institutul se inchide? si cum ne recuperam banii datorati? Ce putem face?
Multumesc!
Discuție concediu studii
Buna ziua.
Pentru a putea beneficia de concediu pentru studii ce trebuie sa fac? Mentionez ca sunt profesor si urmez cursurile facultatii de geografie (a doua specializare). La ce lege trebuie sa fac referire, avand in vedere refuzul categoric al directorului de a ma sprijini?
Multumesc.
Discuție somaj
Buna ziua.
dupa ce perioada de la angajare poti beneficia de somaj?
Buna ziua. Sunt angajata incepand cu 05.01.2009 la un institut de cercetare pe functia de biolog (studii superioare de 4 ani). Ca salariu de incadrare am 1045 RON. Mi s-a spus ca institutul functioneaza dupa o alta grila de salarizare si nu imi pot acorda 1200 RON cat este minimul actual. Este legal? daca nu ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez.