Sincera sa fiu, cabinet avocat sau birou notarial nu ma deranjeaza... Dar dupa un an , daca nu ii merge afacerea s-ar putea sa ma trezesc cu cine stie ce magazin, bar, etc - ca doar am semnat schimbarea destinatiei spatiului, nu?
Apartamentul situat sub apartamentul meu s-a vandut. Am aflat neoficial ca noul proprietar vrea sa deschida birou notarial. Poate sa faca acest lucru fara acordul meu?
Multumesc!
Buna seara,
Sotul meu nu este in tara . De comun acord achizitionam o garsoniera.
Actele la notar - contract vanzare - cumparare pot fi facute doar pe numele meu?
Multumesc!
Tatal meu a decedat iar mamaar dori sa treaca la pensia de urmas. Se indeplinesc toate conditiile legale mai putin cele 90 de zile in care trebuie depusa cererea .
Mai poate depune cererea dupa cele 90 zile?
Cu multumiri,
Buna seara,
Doresc sa stiu daca este diferenta intre " sanctiunea administrativa" si " sanctiune disciplinara - avertisment scris".
Pentru ocuparea unui anumit post unul dintre criterii este: lipsa sanctiunilor administrative timp de 2 ani. Am primit anul trecut un " avertisment scris". Este un impediment?
Va multumesc!
Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie:
cineva doreste sa-l girez pt. o suma mare pe 20 de ani. Cum ma afecteaza luarea unui credit personal ulterior daca girez suma de 500 000 ?
Am 55 de ani, si un venit de 2500Ron.
Multumesc!