avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate adela65

Activitate adela65

Sincera sa fiu, cabinet avocat sau birou notarial nu ma deranjeaza... Dar dupa un an , daca nu ii merge afacerea s-ar putea sa ma trezesc cu cine stie ce magazin, bar, etc - ca doar am semnat schimbarea destinatiei spatiului, nu?
Apartamentul situat sub apartamentul meu s-a vandut. Am aflat neoficial ca noul proprietar vrea sa deschida birou notarial. Poate sa faca acest lucru fara acordul meu?
Multumesc!
Răspuns la discuția cumparare proprietate,
multumesc mult.Am nevoie si de certificatul de nastere sau CI ale sotului?
Buna seara,
Sotul meu nu este in tara . De comun acord achizitionam o garsoniera.
Actele la notar - contract vanzare - cumparare pot fi facute doar pe numele meu?
Multumesc!
Răspuns la discuția pensie de urmas
Multumesc!:D
Discuție pensie de urmas
Tatal meu a decedat iar mamaar dori sa treaca la pensia de urmas. Se indeplinesc toate conditiile legale mai putin cele 90 de zile in care trebuie depusa cererea .
Mai poate depune cererea dupa cele 90 zile?
Cu multumiri,
Răspuns la discuția sanctiune administrativa
Multumesc, am inteles ca sunt doua lucruri diferite.
Buna seara,
Doresc sa stiu daca este diferenta intre " sanctiunea administrativa" si " sanctiune disciplinara - avertisment scris".
Pentru ocuparea unui anumit post unul dintre criterii este: lipsa sanctiunilor administrative timp de 2 ani. Am primit anul trecut un " avertisment scris". Este un impediment?
Va multumesc!
Răspuns la discuția daca sunt girant pot lua credit?
multumesc!
Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie:
cineva doreste sa-l girez pt. o suma mare pe 20 de ani. Cum ma afecteaza luarea unui credit personal ulterior daca girez suma de 500 000 ?
Am 55 de ani, si un venit de 2500Ron.
Multumesc!