avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare proprietate,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare proprietate,

Buna seara,
Sotul meu nu este in tara . De comun acord achizitionam o garsoniera.
Actele la notar - contract vanzare - cumparare pot fi facute doar pe numele meu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adela65 , utilizator 20:40, 1 Septembrie 2016
sigur ca puteti sa va prezentati doar dvs la semnarea contractului, dvs veti fi cumparatorul, casatorita cu.. iar bunul va fi bun comun chiar daca sotul nu e prezent.
multumesc mult.Am nevoie si de certificatul de nastere sau CI ale sotului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Bunurile achizitionate in timpul casatoriei sunt comune? asya_carmina asya_carmina As vrea sa stiu daca se poate sa cumpar un apartament doar pe numele meu, sunt casatorita de 4 ani si am si un copil, insa banii pentru cumparare provin din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o garsoniera mig2005 mig2005 Doresc sa cumpar o garsoniera, proprietarii, sot - sotie, au un contract de V-C ( act dobandire garsoniera), in V-C apare garsoniera doar pe numele sotului. ... (vezi toată discuția)