avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate elenate

Activitate elenate

Cum trebuie procedat pentru intrarea in legalitate in ce priveste un balcon construit acum 23 de ani cu o suprafata mai mare decat amprenta balconului de la etajul superior ? Terenul este al Primariei si asi dori sa nu se ajunga la demolare.Va rog sfatuiti-ma cum trebuie sa procedez. Va multumesc.
Sunt o persoana in varsta si cineva ma suna pe telefonul fix cu numar necunoscut, vorbeste vulgar, ameninta, etc. Cum trebuie procedat?
Răspuns la discuția SOT VIOLENT
Va rog sa-mi raspundeti cum pot face ca sa intru in posesia actelor transmise de instanta pe care el le sustrage de la cutia postala , cum pot proceda sa aflu in termen de divort. Sa=l notific prin executor sau prin avocat ......
Discuție SOT VIOLENT
Am un sot violent consumator de alcool care, face mereu scandal si tot el ma ameninta cu divortul in instanta unde spune ca ma va desfiinta ca om, Problema nu este ca ar deschide el actiunea de divort ci faptul ca imi va sustrage de la cutia postala toate comunicarile din partea instantei in asa fel incat eu sa nu depun intampinarea in termen sa nu imi pot face proba cu martori si alte aparari, incat divortul sa fie din culpa exclusiva si sa obtina prestatie compesatorie pt ca asta urmareste. (avem peste 20 ani de casatorie) Ce ma sfatuiti sa fac, cum sa procedez?
Primaria a adus un utilaj si s-a dat o inclinatie drumului pentru ca apa sa se scurga pe marginea drumului. Dar dupa cateva ploi o persoana fizica din sat nemultumita ca inclinatia sau panta creata este pe laga proprietatea lui a sapat un sant prpendicular pe drum ca apa sa fie deviata pe partea cealalta a drumului. Sper ca am fost explicita si va multumesc.
Este legal ca apa care se aduna in urma ploii de pe dealuri sa fie abatuta in proprietatea noastra -locuinta pe motiv ca degradeaza drumul satului?
Va multumesc.
Este obligatorie semnarea balantelor de verificare, a jurnalelor de casa si a registrelor jurnal sau nu?
Intr-un dosar in care se contesta tabloul preliminaral creantelor expertul contabil nu s-a putut pronunta asupra valorii creantei chirografare motivat atat de lipsa unor documente financiar contabile cat si de faptul ca toate celelalte documente(registre de casa, jurnale,balante de verificare) puse la dispozitie de catre lichidator, sunt nesemnate si nestampilate de catre societatea in insolventa. Instanta pune in vedere expertului sa indice documentele lipsa si sa reformuleze concluziile
raportului dupa ce va intra in posesia documentelor lipsa. cum trebuie procedat? mentionez ca la intalnirea cu partile lichidatorul a spus ca nu mai detine alta documente.
Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti care sunt implicatiile fiscale ale returului de marfa efectuat dupa anularea codului de tva, ca urmare a suspendarii activitatii. Firma nu avea stoc de marfa la data inregistrarii suspendarii pt ca ceea ce primea, livra imediat. Va multumesc