avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcon construit .Cum trebuie procedat pentru intrarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcon construit .Cum trebuie procedat pentru intrarea in legalitate in ce priveste ...

Cum trebuie procedat pentru intrarea in legalitate in ce priveste un balcon construit acum 23 de ani cu o suprafata mai mare decat amprenta balconului de la etajul superior ? Terenul este al Primariei si asi dori sa nu se ajunga la demolare.Va rog sfatuiti-ma cum trebuie sa procedez. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:27, 12 August 2024
Trebuie sa va adresati primariei.Acolo se elibereaza aviz de constructie si demolare.Daca ati construit fara autorizatie,or sa va spuna ei ce sa faceti.
ce ati facut pana la urma ?

elenate a scris:

Cum trebuie procedat pentru intrarea in legalitate in ce priveste un balcon construit acum 23 de ani cu o suprafata mai mare decat amprenta balconului de la etajul superior ? Terenul este al Primariei si asi dori sa nu se ajunga la demolare.Va rog sfatuiti-ma cum trebuie sa procedez. Va multumesc.

Pai Primaria daca era "afectata" de constructie, avea timp destul sa demoleze constructia pana acum... Din cate stiu eu, daca in 5 ani Primaria nu a luat masuri, nici nu mai poate face ceva.
Bine ar fi sa consultati un avocat si daca tot vreti sa fiti in legalitate, mergeti la primarie, au sa stie dansii ce au de facut si in cel mai rau caz au sa va mareasca suma datorata la impozitul anual pe locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! probleme balcon construit la parter - posibil abuz politia locala iulian1986 iulian1986 In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament la parter care ... Emilia-Cristina Emilia-Cristina Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament la parter care nu are balconul intabulat. Ce trebuie sa fac, mentionez ca proprietarul l-a construit fara ... (vezi toată discuția)
Acte cercetasa cercetasa am un balcon la parterul unui bloc. am proiect doar pe partea care au toti locatarii de la etaj. locuind la parter am mai facut la o camera deci in ... (vezi toată discuția)