avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apa abatuta abuziv in proprietatea noastra
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apa abatuta abuziv in proprietatea noastra

Este legal ca apa care se aduna in urma ploii de pe dealuri sa fie abatuta in proprietatea noastra -locuinta pe motiv ca degradeaza drumul satului?
Cel mai recent răspuns: elenate , utilizator 20:14, 10 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Primaria a adus un utilaj si s-a dat o inclinatie drumului pentru ca apa sa se scurga pe marginea drumului. Dar dupa cateva ploi o persoana fizica din sat nemultumita ca inclinatia sau panta creata este pe laga proprietatea lui a sapat un sant prpendicular pe drum ca apa sa fie deviata pe partea cealalta a drumului. Sper ca am fost explicita si va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundare proprietate ape pluviale ionela0607 ionela0607 In cateva cuvinte - compromiterea structurii cladirii din cauza infiltrarii apelor provenite din ploi, din topirea zapezilor, ape venite de pe propritati ... (vezi toată discuția)
Sant de scurgere obstructionat de catre proprietar- ce pot face? ContSters278009 ContSters278009 Am o gradina, situata pe proprietatea primariei , fara acte de proprietate, dar la care plateam impozit la primarie. Suntem intr-o zona defavorizata, si foarte ... (vezi toată discuția)
Drept civil iuliasam iuliasam Buna ziua Am si eu 2 intrebari: Locuiesc la sat la casa unde se formeaza o intersectie de 2 drumuri in forma de Y . Vizavi de casa mea este un vecin care de ... (vezi toată discuția)