Am o gradina, situata pe proprietatea primariei , fara acte de proprietate, dar la care plateam impozit la primarie. Suntem intr-o zona defavorizata, si foarte multa lume are ingradite anumite locuri de pamant. Eu am avut ghinionul sa fiu la drum , pe un loc in panta . Peste drum este loc de faneata, deci proprietate. Datorita locului in panta prin gradina mea si peste drum prin proprietatea vecinului, curgea totdeauna apa printr-un sant . Anul acesta propietarul de peste drum , a obstructionat santul de scurgere si toata apa de la zapada si ploaie, sa aduna in drum si in curtea mea, ca un lac.Nu pot sa-i zic nimica ca el este proprietar si eu nu. Nu exista o lege care reglementeaza asa ceva,nu pot sa-i reclam niciunde ?
In situatia in care terenul in cauza nu va apartine,nu aveti temei legal sa ridicati pretentii
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Scurgere ape pluviale
ludo
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: detin o casa care se invecineaza cu altele , mai exact sunt cate 4 case , spate in spate , asa incat gradinile ... (vezi toată discuția)