Va multumesc mult,pt creditul de nevoi pers.nu am executare doar o intelegere verbala cu banca si eu platesc ,am convenit asa pt ca nu doream executare pe pensie,oare am gresit?
am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul pt.nevoi personale unde sint girant nu plateste pt ca banca ii decontreaza numai creditul cu ipoteca,oare este corect?nu inteleg de ce executa giranti cind defapt plateste o suma ?va multumesc
doresc sa vind un teren nepotului meu cu virsta 15 ani-am nevoie de curator?este numit de judecator?ce taxa implica?de la solicitarea curatorului de catre notar care este termenul de prezenta curatorului la notar pt a incheia contractul de vinzare catre nepot?va multumesc mult
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speta urmatoare -srl in executare silita de banca pt un credit restant,ANAF cere insolventa firmei doresc sa stiu daca administratorul sildic poate cere anularea executari silite in momentul inceperi proceduri de insolventa-va multumesc mult
maria51
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
data angajari 01.07.2015 data nasteri copil 28.06.2017 pot beneficia de concediu ingrijire copil cu noua lege care intra in vigoare la 01.07.2017 va multumesc mult pentru raspuns,o seara placuta
am cifra de afaceri pina in 500000 euro,desfasor activitate caen 5630,am un contract in participatiune jocuri de noroc -platesc un sigur impozit profit,venit sau specific-va multumesc mult
sint girant la un credit bancar,titularul creditului a mai facut un credit la aceiasi banca dar cu gaj apartament.este corect ca banca sa opereze incasarea lunara pt creditul cu gaj iar cel cu giranti sa fie executati /?adica titularul creditelor nu mai doreste sa plateasca pentru ca are giranti dar nu inteleg de ce banca nu imparte suma incasata la ambele credite?va multumesc mult daca ma puteti sfatuii ce sa fac