avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANULARE CERTIFICAT MOSTENITOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANULARE CERTIFICAT MOSTENITOR

SINT IN POSESIA UNUI CERTIFICAT DE MOSTENITOR PE UN TEREN AGR.SI DORESC SA-L ANULEZ-MENTIONEZ CA SI LA CARTEA FUNCIARA AM TRECUT TERENUL TOT PE MINE,VA ROG SA-MI SPUNETI CE PASI AM DE URMAT SI CE COSTURI IMPLICA-VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: maria51 , utilizator 19:58, 21 Iunie 2017
Buna seara,
Anularea acelui certificat de mostenitor cine o cere?
In principiu, orice anulare de asemenea act se face de instanta.
In instanta cineva trebuie sa fie reclamant si cineva parat!
Cine e reclamantul si cine paratul?
ANULARE O CER COPII DAR NU STIU CE ESTE MAI PLAUZIBIL ANULARE SAU NULITATE DEFAPT FAMILIA DORESTE SA RAMINA NEREVENDICAT CA SA NU POATA FI EXECUTAT-VA MULTUMESC MULT DAR MAR INTERESA SI CE COSTURI SINT CU AVOCATUL SI NOTARUL -O SEARA BUNA VA DORESC
Care este motivul anularii?
Nulitatea produce efecte retroactiv, spre deosebire de anulare.Motivul nulitatii?Va rugam sa nu mai scrieti cu majuscule.
va multumesc mult am inteles cel mai bine pt mine este contract vinzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat de mostenitor Marian Zamfir Marian Zamfir Am obtinut in instanta o hotarare definitiva si inrevocabila prin care sunt declarat unicul mostenitor legal al defunctului meu tata si este anulat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - mostenire insusita doar de unul dintre frati dodoaiandrei dodoaiandrei Am o intrebare, am urmatoarea situatie: Numitul X nascut in anul 1886 si decedat in anul 1959 care a avut 4 copii: Y,Z,H,E. Numitul Y , unul dintre fiii lui ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru la valoarea imobilului? claudia_koteles claudia_koteles buna, tatal meu a introdus o actiune avand ca obiect plangere impotriva incheierii de carte funciara(art 52alin2, legea 7/1996). schimband avocatul, acesta a ... (vezi toată discuția)