avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Kibedi

Activitate Kibedi

Buna ziua.Am si eu o problema.Am cumparat un autoturism din Romania, neinmatriculat, caruia i s-a scos un rand de numere rosii.Cel care a scos acel rande de nr. rosii este plecat din tara si nu poate sa`mi dea certificat fiscal.

Nu stiu chiar toata treaba de aceea va intreb pe dumneavoastra.Am nevoie de certificat fiscal pentru a scoate un al 2-lea rand de numere rosii sau pentru a vinde masina mai departe.

Am briful mare pe care e stampila "inmatriculari auto " cum ca s-a scos 1 rand de nr. rosii am briful mic si am contractul de vanzare cumparare intre primul proprietar si nemtoaica de la care a fost cumparata masina.

Nu inteleg ce si de ce am nevoie pentru a vinde masina mai departe, sau pentru a scoate un alt rand de nr. rosii.

Va multumesc.
Larisa Dudciuc a scris:

Buna ziua,

In 1 rand nu va judecati cu RAR-ul, ci cu Serv. Inmatr Auto .
Eu zic ca doar daca Prefectura nu va face recurs o sa aveti sanse, intrucat acum practica .....Curtii de Apel este de respingere.Cine va zice altfel , incearca doar sa angajeze cauze!
Trebuie sa va asumati acest risc.

Am si eu o problema asemanatoare domnului ce-a deschis postrul, doar ca valoarea e putin mai mica, 7000 de euro taxa de inmatriculare.In zilele actestea in romania iti cumperi masina noua cu 3 ani garanie cu acei 7000 de euro, deaceea doresc sa intreb aici daca exista sanse de castig impotriva statului.
Tin sa mentionez ca masina a fost introdusa in tara in luna august anul 2009.

Daca e cineva din Cluj Napoca si m-ar putea ajuta/informa.. va rog va multumesc
Răspuns la discuția Datorie fictiva la Orange
Am inteles domnule u.b.i.k, dar intrebarea mea e daca sunt obligat sa platesc aceasta suma sau nu.Va multumesc
Răspuns la discuția Datorie fictiva la Orange
Buna ziua.Acelas lucru l-am patit si eu cu ceva timp in urma insa datoria mea e de 780 RON. Intrebarea mea e urmatoarea.In primul rand e o greseala ce-am observat`o in contract Numele meu nu este scris corect. iar 2 la mana dupa cateva somatii de la EOS ignorate mi-a venit o hartie de la nu mai stiu ce barou... avocatura... pe care scrie mare ATENTIE si imi spune ca in termen de 5 zile daca nu platesc ajunge in instanta. am vb. cu cei de la EOS la telefon inainte insa i-am tot amanat luand in considerare cele citite aici.Astept si eu un raspuns.Va multumesc
Buna ziua, am si eu o problema, din cauza unor probleme mari si de lunga durata am refuzat sa mai platesc o factura orange dupa care binenteles mi s-a reziliat abonamentul. Abonamentul l-am facut in septembrie 2007 pana in martie/aprilie am platit neincetat facturile la zi, dupa care au aparut prolemele, 2 luni nu am putut vorbi la telefon decat din an in paste din cauza retelei.Am refuzat sa platesc s-a blocat abonamentul, nu am primit nici o citatie/insintare pana in ianuarie 2009 care zice asa " am de platit 730 de lei din care 210 lei ulimele 2 facturi iar restu sunt penalizari si taxa de reziliere .... mentionez ca am sunat la aceasta firma.. si mi-au zis ca nu daca nu platesc dosarul va ajunge in instanta si cu siguranta ei vor castiga, iar eu voi avea de platit si taxa de judecata" . Am citit pe foarte multe forumuri si multa lume spune ca nu e prea oke cu firma de recuperari.

Ati putea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii va rog?

Va multumesc