avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate SimoTrandafir

Activitate SimoTrandafir

Multumesc, important este ca sunt sanse....
Buna ziua, ce sanse sunt, se poate anula (in instanta sau alte cai, de ex. solicitare CA) un articol din CCM al unei societati de stat, in fapt o litera adaugata unui articol privind acordarea unui bonus la pensie, articol in vigoare de 30 de ani, iar anul trecut, printr-un act aditional, a fost introdusa restrictia pentru cei care au fost plecati din unitate, ca vechimea sa se considere de la data revenirii, si nu pentru toti anii de vechime cumulat! litera a fost din nou scoasa, s-a revenit la formularea anterioara in CCM actual - dar pentru persoanele iesite la pensie in acea perioada de cateva luni, se poate considera discriminare? Multumesc
Răspuns la discuția Raport si bilant de lichidare
V-am urmarit discutia; sunt expert contabil si am urmatoarea intrebare: ce inseamna pentru asociat ca persoana fizica, aducerea la zero in balanta/ bilant contabil - ce influente fiscale are preluarea activelor , unele neamortizate?
Multumesc,
Răspuns la discuția imobil retrocedat
Inca nu ati aflat raspunsul? si eu am un caz, o asociatie profesionala - deci non profit, a recuperat un imobil, si a primit de la cel ce o folosea - o regie nationala, fisa mijlocului fix, cu val de inventar, amortizarea si restul de amortizat.
Cum se inreg in conta? la capitaluri? care este inregistrarea?? nu are actionari, este nonprofit

Multumesc pentru rapuns
Răspuns la discuția dosarul de pensionare
multumesc,
Simona
Răspuns la discuția dosarul de pensionare
Care este procedura pe care trebuie sa o urmeze ANGAJATORUL daca salariatul nu depune de 2 ani dosarul de pensionare? (anexa 12 conform Legii 19/2000)?

Va multumesc f mult#-o
am castigat concursul de auditor la o regie de stat, am primit adresa acasa, m-am prezentat la post pe data de 17.06, si de atunci nu am primit contractul individual de munca semnat, ca sa astept sa fiu chemata la discutii cu directorul general... ieri acesta mi-a spus ca regia este in concediere colectiva - mentionez ca postul este unic si nu este prins in procesul de desfiintare ori concediere - persoana care l-a ocupat timp de 2 luni a fost promovata in alt post - si ca urmare nu imi poate semna contractul individual de munca.
#-o va multumesc pentru ideii - sunt consternata, examenul l-am dat inainte de data intrarii in concedieri colective, iar ceilalti colegi care au dat la subunitatile din tara sunt deja angajati !!ce pot sa fac??