avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate ANY09

Activitate ANY09

!!
mentionez ca nu exista o fisa a postului asa cum ar trebui sa fie decat verbal..scriptic cu nr COR nu exista..
multumesc.
pai asta vreau sa fac:sa raman in continuaare cu serviciu chiar daca mi s-au atribuit si alte activitati, e important in ziua de azi sa ai un loc de munca privind rata somajului,
BUNA SEARA!
As dorii o lamurire.
In data de 18 ianuarie 2010 am fost angajata la o firma cu sediul in Bucuresti si cu punct de lucru in Alba-Iulia.La data interviului mi s-a spus ca mi se va face un C.I.M Pe perioada determinata de 3 luni, apoi dupa expirarea duratei de 3 luni C.I.M.mi se va face pe perioada nedeteriminata.Au trecut 3 luni si a venit ziua (in 18-19) cand a trebuit ca C.I.M SA fie modificat cu perioada nedeterminata..Tin sa precizez ca am primit un act aditional la C.I.M prin care mi se precizeaza ca durata contractului se va prelungi pe perioada determinata de 2 luni:din 18.04.2010 pana in 18.06.2010.
ACUMA: conform art. 80(3) din lg.53/2003 stiu ca un C.I.M nu se poate prelungii de 2 ori consecutiv pe perioada determinata.
-as dorii sa stiu ce va urma:se poate ca dupa incheierea celor 2 luni de prelungire sa fiu concediata(pe diferite motive pe care nu le cunosc) sau poate sa mi se prelungeasca pe perioada nedeterminata C.I.M?????
-mentionez ca atunci cand am fost angajata am fost angajata pt un anumit post(cu studii superioare ) si acum mi s-a mai "inmanat" inca un post(op.calculator)care nu prea are legatura una cu alta(se pare ca sunt in proba sa invat la calc un program de contabilitate).

va multumesc si astept un raspuns clar si daca se poate si cat mai rapid.!!
Buna!
As dori un raspuns in ceea ce priveste obtinerea salariilor compensatorii.!
Mentionez ca sunt absolventa a unei facultati promotia 2009, iar dupa absolvire am intrat direct in somaj pentru 8 luni de zile(somaj pentru studii suprioare de 300ron).In 18 ianuarie 2010,( dupa ce am beneficiat de somaj timp de 3 luni,) am avut sansa sa fiu angajata la o firma din Bucuresti cu un punct de lucru in Alba, cu C.I.M. pe perioada determinata de 3 luni(pana in aprilie), apoi contractul va fi pe perioada nedeterminata dupa aceste 3 luni(reinnoire de contract).
As dori sa stiu daca mai pot intra in posesia obtinerii de salarii compensatorii, desi deja am 2 luni de cand sunt angajata si mai am o luna cu C.I.M.pe perioada determinata(api se va reinnoi).
Si daca da, mai pot obtine aceste salarii, va rog sa-mi notati de ce acte as avea nevoie sa le depun la A.J.O.F.M. Alba..
Va multumesc anticipat!
Astept raspuns cat mai urgent. daca se poate!
nu spiru haret...
BUNA..am o intrebare...am fost in proba de lucru la un magazin(lucrator comercial) timp de 10 zile,,in aceste 10 zile am lucrat precum un angajat, program de la 10-20, timp in care puteam sa ma hotarasc daca raman sau nu la locul de munca respectiv..am decis ca nu raman...maine e data de 30..seful a zis la plecarea mea de acolo...ca banii ii voi primii in data de 30 sept...as dorii sa stiu daca ii voi primi, daca ar putea sa nu mi dea avand in vedere ca eu nu am semnat nici un C.I.M.si nu am lasat nici un act doveditor.am doar martori oculari care au stiut ca merg la munca acolo...astept raspunsuri..va multumesc
BUNA ZIUA!as vrea sa stiu care este salariul minim de care poate beneficia un tanar absolvent(promotie2009) in cazul in care se angajeaza direct pe post, acesta find luat si in evidenta AJOFM..si , totodata conditiile angajatorului pentru a beneficia de subventia acordata de stat in urma angajarii absolventului.Am citit legea nr.76/2002 art.80, 81, 82, dar vreau sa stiu daca aceasta lege este valabila pentru toti angajatorii, si oarecum sunt obligati sa o respecte(inclusiv obligativitatea angajatorului de a-l avea pe angajat 3 ani fara sa-l de-a din nou in somaj in aceasta perisoada).VA MULTUMESC, astept raspunsuri de la cei care sunt in masura sa-mi raspunda.
multumesc mult de raspunsul dat..
Buna ziua..desi am absolvit facultatea de drept in vara asta, as avea o intrebare caruia sa-i puteti oferi d-voastra ca specialisti in drept un raspuns..un barbat, casatorit, detinea in ingrijire inainte si dupa casatorie un batran caruia i-a lasat prin testament casa in urma decesului.intrebarea mea este:defunctul a lasat testamentul barbatului casatorit...acesta a trecut casa doar pe numele lui si nu si pe a sotiei...se poate ca aceasta sa nu poata beneficia de egalitate privind mostenirea lasata prin testament de catre defunct?sau beneficiaza amandoi de egalitate?se poate ataca prin recurs de catre sotie...(mentionez ca sunt casatoriti, si se inteleg, problema e ca sotul nu vrea oarecum sa trece averea primita si pe sotie, nu cunosc motivele)..VA MULTUMESC, astept un rapsus cat mai prompt si mai clar in cel mai scurt timp.