avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Activitate Lennoxx

Activitate Lennoxx

Buna ziua, sunt in concediu de cresterea copilului de 1 an si 2 luni...daca ma intorc la serviciu, sotul poate lua restul de CIC pana la 2 ani ai copilului?
Răspuns la discuția Citatie pentru credit.
E vorba de un credit de nevoi personale luat acum 3 ani, am platit o parte, apoi am ramas fara serviciu si nu am mai putut plati ratele. Creditul neplatit a fost preluat de BCR Asigurari, am primit somatie de a achita in 15 zile, atunci nu am avut de unde si apoi a ajuns in instanta.
Am reusit sa adun suma in cauza. Intrebarea mea este cu cat timp inainte pot plati la banca sa nu ma trezesc ca mi se spune ca am achitat prea tarziu ca procesul sa fie anulat? Procesul este stabilit pe 20 ian. daca ma duc pe 18 ianuarie si achit si fac si nota la tribunal ca am achitat si rog anularea procesului este tarziu ? Multumesc.
Si ce ar trebui sa fac in situatia aceasta ? Sa nu ma prezint ? Sa nu recunosc procesul. Eu sper totusi sa fac rost de toata suma, sa o achit inainte si sa scap. Unde se achita banii atat timp cat nu este un cont in care sa ii pun ? Asta ca sa pot duce la tribunal copie dupa chitanta.
Nu este credit imobil, este credit de nevoi personale. Nu am imobil pe numele meu. Deci inteleg ca achit acum o suma, procesul continua pentru diferenta de plata si se da un nou termen de proces ? Si daca pana la acest al 2 lea terme de proces achit, se anuleaza procesul ?
Am primit acum vreo 2 luni o citatie la tribunal pentru un credit neplatit. Am strans mai mult de jumatate din suma, insa nu toata. Intrebarea mea este ce se poate face in aceste conditii ? Procesul are loc peste vreo 2 saptamani. Care sint urmarile daca nu reusesc sa adun toata suma si sa o achit ? Pot achita cati bani am si diferenta mai tarziu ? Atat timp cat se vede intentia de plata...
Răspuns la discuția Citatie tribunal
multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
Daca am primit citatie de la tribunal pt un credit neplatit si daca as dori sa il platesc inainte de data prezentarii la proces, unde trebuie sa merg sa platesc si sa o pot anula?
E vorba ca doresc sa iau un credit pentru a plati un alt credit la care am intarziat cu plata si pentru care i s-a cerut sa achit suma intergral in maxim 15 zile.
MIHAI GRIGORE a scris:

Chiar nu va inteleg?!
De unde obsesia aceasta sa postati acelasi mesaj de n ori?
#-o
Nu va poate raspunde nimeni la aceasta intrebare fiindca tine de politica interna a fiecarei institutii bancare . De ce nu faceti o lista a bancilor si nu treceti pe la sediile lor centrale sa ii intrebati live?
:D

Nici nu ma veti intelege pana nu ajungeti in situatia nostra, no offence. Vroiam sa aflu din experienta oamenilor .