avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate victorkif

Activitate victorkif

ma intrebam dak exista ordonanta privind dreptul la intimitate al femeii angajate si daca trebuie afisat
buna ziua,

am inteles de la cineva zilele trecute k trebuie sa aia afisat la vedere pt toti angajatii niste acte...gen regulamentul de ordine interioara, contractul colectiv de munca....imi poate spune careva dak exista si o ordonanta privind dreptul femeii angajate la intimitate?????????? si trebuie afisata????????eu am tot cautat pe net dar nu am gasit..dak stie cineva dak exista va rog spuneti-mi si mie
imi poate spune si mie care sunt pasii pentru alegerea unor reprez ai salariatilor??????? am facut contractul colectiv de munca dar unitatea noastra nu are reprez ai salariatilor... si daca ma poate ajuta cineva cu un model de proces verbal sau sa-mi spuna macar ce sa scriu in el...si in toate celelalte acte pe care tb sa le fac... si chiar tb ca reprezentantul salariatilor sa aiba un an fara intrerupere la angajator?????? la noi doar 2 directori...unul executiv si unul de vanzari.... si niste muncitori necalificati au un an fara intrerupere... restul ...consilier juridic, economisti, ingineri...au mai putin de un an... pot face cva in situatia asta??????????
Răspuns la discuția conflict de munca!!!
angajatul si-a dat demisia, patronul a scris pe ea k nu este d acord cu ea...si la revenirea din concediu a aflat k i s-a desfacut contractul cu art.61 lit.a. angajatul a dat in judecata angajatorul, si-a facut apararea pt concediere...k nu a fost convocat la cercetare prealabila, decizia d concediere nu i-a ajuns acasa si alte chestii care s-au incalcat prin codulmuncii....noua judecatori au fost implicati in acest proces..cu fond, recurs si rejudecare pe fond, ca in final unul sa dea hotarare k concediere nu cont, ci faptul k angajatul si-a dat inainte de concediere demisia. spuneti-mi si mie dak e ok c s-a intamplat?????/ adica nici macar un moment in cei doi ani d judecata nu a fost vb d demisie, ci numai de concediere, si acum vine judecatorul ala si spune k primeaza demisia... imi convine asta...dar e vorba de drepturile salariale c nu i-au fost acordate si de faptul k nici un moment nu a fost vb de demisie

p.s. se mai pot face greseli...nu e o crima...asa ca te rog...
buna,am si eu o problema....u n angajat si-a dat demisia in timpul concediului de odihna, acordand patronului preavizul de 15 zile. patronul i-a desfacut contractul de munca cu 3 zile inainte de expirarea preavizului , cu art.61 lit a. ce primeaza, demisia sau concedierea>?????????????
Răspuns la discuția FISA POSTULUI
cine ma poate ajuta cu o fisa a postului pt director fabrica de mezeluri??????????? va rog mult...am nevoie urgenta de ea
buna ziua,
am si eu o dilema.............angajatorul a emis decizia de concediere prin desfiintarea postului conform art.65 alin.1 codul muncii. a emis-o in data de 6.01.2009 si in aceeasi zi a si comunicat-o angajatului. in decizie scrie k nu se acorda preavizul legal, dar pentru neacrodarea preavizului angajatorul va plati angajatului toate drepturile banesti cuvenite. e legala aceasta masura???????? sau pentru concedierea care nu tine de persoana salariatului (art.65 alin 1 CM) este obligatorie acordarea preavizului????????????????????
va rog mult sa-mi dati cat mai multe raspunsuri concrete si pe lege....ma intereseaza daca este legala aceasta masura....multumesc mult...astept raspunsuri urgente