avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... afisarea unor acte la sediul angajatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

afisarea unor acte la sediul angajatorului

buna ziua,

am inteles de la cineva zilele trecute k trebuie sa aia afisat la vedere pt toti angajatii niste acte...gen regulamentul de ordine interioara, contractul colectiv de munca....imi poate spune careva dak exista si o ordonanta privind dreptul femeii angajate la intimitate?????????? si trebuie afisata????????eu am tot cautat pe net dar nu am gasit..dak stie cineva dak exista va rog spuneti-mi si mie
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:34, 22 Martie 2009
ROI ar trebui afisat, ca si planurile de evacuare in caz de incendiu, persoanele care raspund de aplicarea unor regulamente si alte asemenea afise unele care tin de protectia muncii.
Despre chestia cu intimitatea femeii, nu am auzit, decat ca nu sunt permise camere de luat vederi in vestiare sau in toalete, chestii de genul asta.
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
Care este legatura intre afisarea la avizier a unor acte si intimitatea femeii?
ma intrebam dak exista ordonanta privind dreptul la intimitate al femeii angajate si daca trebuie afisat
Nu este obligativitatea angajatorului sa afiseze legislatia. Trebuie afisate obligatoriu inscrisurile mentionate de Davideg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiunile agentilor de paza carmen_25 carmen_25 Lucrez la un supermarchet si anume Cora.Agentii de paza sunt angajati Cora nu sunt o firma de securitate gen BGS sau altele.in urma cu cateva luni li s-a parut ... (vezi toată discuția)
Roi pentru o societate de transport marfuri oanagoran oanagoran Poate cineva va rog sa-mi spuna unde gasesc un Regulament de ordine interioara pentru o sociatate de transport marfuri? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa stiu daca este legal sa iti ingradeasca ... laurentiuspiridon laurentiuspiridon Buna ziua, Doresc sa stiu daca este legal sa iti ingradeasca accesul la vestiar la locul de munca in timpul celor 8 ore de munca cat esti la serviciu? Mai ... (vezi toată discuția)