avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ROI pentru o societate de transport marfuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ROI pentru o societate de transport marfuri

Poate cineva va rog sa-mi spuna unde gasesc un Regulament de ordine interioara pentru o sociatate de transport marfuri? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 25 Februarie 2014
salut ,

sunt angajat al unei societati de transport de marfuri si totodata si managerul de transport al societatii respective(persoana desemnata), si de un ROI tipizat nu am auzit sa existe ! Puteti sa cereti informatii la agentia ARR de care apartineti , dar nu cred sa va poata lamuri in acest sens. Se poate intocmi unul clasic de ordine interioara la care sa se adauge subpunctele care va intereseaza mai tare (cele referitoare la scurgerile de informatii care aduc prejudicii societatii) , semnati documentul in calitate de administrator , si il afisati la avizier....
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2014
DanMC, utilizator
Un model de regulament intern care paote fi adaptat la societatea dvs il gasiti aici:
magazin.avocatnet.ro/doc/det...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament ordine interioara CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 daca nu ai angati pe firma iti trebuie regulament de ordine interioara? (vezi toată discuția)
Regulament intern 2012 denisa2011 denisa2011 buna dimineta, va rog frumos ma poate ajuta cineva cu un model de regulament intern actualizat conform Codului Muncii?? Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Roi salon coafura / frizerie alinaemi alinaemi Ma poate ajuta cineva va rog cu un model de Regulament de Ordine Interioara adaptat unui salon de coafura/ frizerie ? aici sau pe email ... (vezi toată discuția)