avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1913 soluții astăzi
Forum Activitate L.I

Activitate L.I

Va multumesc pentru amabilitate, dar din legea publicata nu reiese ce se intimpla si cind vor primi sumele calculate pentru care exista deja emisa decizia de restituire in bani si este depus dosarul pe acordarea banilor. Aceasta s-a intimplat inaite de suspendarea platilor, aceste urmind a fi reluate in 2012, dar dupa aceea s-a tot aminat fara a fi precizat clar un termen. Din noua lege nu reiese clar de cind va reincepe plata despagubirilor pentru care exista decizii emise si dosare depuse. Daca imi puteti raspunde va sunt foarte recunoscator.
Cu stima ,
Lucian Ionescu
Cind va reincepe plata despagubirilor in bani pentru trenuri. Mentionez ca exista decizi emisa si dosar depus.
Răspuns la discuția Donatie
Cine achita taxele notariale donatorul sau donatarul?
Răspuns la discuția Donatie
In ce sens ridica probleme de drept?
Discuție Donatie
In situatia in care doresc sa donez o suma de bani unei oersoane fizice este necesar ca acest lucru sa se faca in fata unui notar sau se poate incheia si in fata unor martori? Ce taxe trebuie achitate si de catre cine?
Multumesc!
Răspuns la discuția Obligatii
Nu exista nici un testament in favoarea concubinei. A fost efectuata succesiunea pentru cei doi copii. Din punct de vedere moral exista vreo obligatie fata de caceasta?
Discuție Obligatii
Ce obligatii legale, morale sau materiale privind locuinta o au cei doi copii mostenitori(legali) rezultati din casatorie, fata de concubina tatalui lor(decedat) cu care aceasta a convietuit cca 18 ani dupa decesul mamei lor?
Mentionez ca locuinta a fost dobindita si achitata integral in timpul casatoriei, concubina necontribuind cu nimic la aceasta.
Va multumesc pentru amabilitate.
Cu stima, L.I
Discuție Reabiltare bloc
As dori sa stiu:
1. In cazul reabilitarii este obligatorie inchiderea balconului? Daca da atunci se mareste suprafata locuibila?
2. In ce temei legal se poate refuza inchiderea balconului in procesul de reabilitare?
3. In cazul balconului inchis se ia in calculul incalzirii si suparafata acestuia? Mai ales ca multi locatari au desfiintat ferestrele din constructie ce dadeau spre balcon in acest fel marind suprafata camerelor iar unii chiar au marit si suprafata radiatoarelor.
Va multumesc.
Discuție Pensie urmas
Daca beneficiarul pensiei de urmas presteaza ocazional diverse servicii temporare i se poate suspenda pensia de urmas?
Va multumesc foarte mult pentru amabilitate.
Cu stima,
L.I