Sunt Piersicuta.
Eu am fost in situatia ta in ianuarie. Am fost la ITM si mi-au spus ca adeverinta nu e valabila, ca ei trebuie sa o emita nu angajatorul. Mi s-a mai spus ca nu am vechime si ca se vor deplasa ei la sediul angajatorului si le vor cere ei sa emita contract de munca apoi pe baza contractului ITM va emite aderinta si mi se va face de noua unitate carte de munca,iar ITM va inscrie perioada lucrata la fosta unitate. Sincera sa fiu, si acum astept sa mi se scrie perioada lucrata in CM. Am facut plangere la ITM, mi s-a emis contractul, am adeverinta vizata de ITM dar cei de la ITM spun ca trebuie sa treaca vechea unitate in CM.
Astept inca
La drepturile reale e mai buna cartea lui Statescu si a lui Barsan
Dragule,
Cauta pe inm-lex.ro/public unde spune:
"Candidaţii declaraţi admişi sunt supuşi unui examen medical, care este eliminatoriu.
INM îşi propune reformarea sistemului de recrutare a magistraţilor prin adăugarea la probele de evaluare a cunoştinţelor a unui test de logică, care să verifice aptitudinea candidaţilor de a sintetiza şi de a realiza raţionamente logice. În ceea ce priveşte acest proces de reformă, CSM a aprobat, în data de 16 martie 2005 programul cuprins în Planul de acţiune PAL II al Băncii Mondiale "Asistenţă tehnică pentru dezvoltarea unor teste de verificare a cunoştinţelor de cultură generală, logică, raţionament juridic şi capacitate de sinteză".
Sunt apoi teste de tip LSAT.
What do you want to bet?
Pana acum au fot chestii neoficiale, dar dupa cum rezulta din site-ul inm-lex.ro/public, se pare ca vor fi si teste de tip LSAT. Cineva de pe avocatura.com zice ca aceste teste se desfasiara dupa grila si sintez, in locul celui psihologic. Ce ma enerveaza ca nu se stie ceva sigur.............
Daca o sa citesti atent pe avocatura.com si pe inm-lex.ro/public, o sa vezi ca seintroduc testele LSAT, de logica
Cauta pe avocatura.com.Este un subiect din 9 sau 13 septembrie. Daca nu le gasesti, cauta adresa de mail de la Piersicuta, spune-mi si maine ti le trimit pe adresa de mail, ok?
Va rog ajutati-ma. trebuie sa infiintez o fundatie intr-un spital. OG 26/2000 se plica si spitalelor? Unde pot gasi un model de statut pt. o fundatie, daca se poate, adaptat la spitale?Multumesc daca ma poate ajuta cineva
Unui salariat aflat in stare de ebrietate vizibila i s-a luat sange impotriva vointei sale. La test i s-a constatat o alcoolemie de 2,10.I se poate aplica sanctiunea diminuarii salarului de baza chiar daca i s-a luat sange impotriva vointei sale? E valabila proba de sange?I se poate desface contractul de munca pt. o astfel de fapta?
Mentionez ca e spital si de asta i s-a luat sange direct de asistent
Ce ar trebui sa contina concluziile scrise?