adriantot a scris:
Poppy a scris:
Asa ca va adresez urmatoarea intrebare: ce cai/solutii de atac exista pentru a interzice stationarea/oprirea/sederea pe casa scarii pe tot cuprinsul celor 24 ore din zi, a oricaror persoane, indiferent daca apartin sau nu de respectiva Asociatie de Proprietari ?
In relatiile dv cu vecinii, indiferent ca sunt copii, adulti activi sau pensionari, va sugerez sa gasiti caile de a discuta (in adunarea generala, de exemplu), de a colabora si nu a cauta "cai/solutii de atac", asa cum va exprimati mai sus.
Daca o sa va atacati vecinii nu o sa aveti de cules decat furtuna si atacuri.
Aceste "cai" s-au epuizat demult !
adriantot a scris:
Implicati-i pe tineri in activitatile asociatiei, la curatat zapada din fata blocului. Rugati-l pe unul din ei, cand intrati in scara, sa va ajute sa duceti sacosa cu legume pana la usa si oferiti-i un suc. E posibil sa vi-i faceti prieteni, sa va ajute in asociatie si sa munceasca mai tarziu in locul celor care muncesc astazi.
Cred ca nu m-am facut clar inteles: acesti "tineri" nu au ce negocia cu noi, ei au pus stapanire pe intrarea in casa scarii si isi inmultesc gasca prin racolarea de derbedei autointitulati "locotenentii" interlopilor din cartier. Lucrurile sunt impinse pana acolo incat unii proprietari fac economie la iesit si intrat in bloc.
Asta mi-ar mai lipsi sa le ofer si obrazul celalalt intinzandu-le lopata pentru deszapezit. N-ar pregeta s-o foloseasca in alte scopuri.
De acest gen de "ajutor" ma feream d-na "Elga50" cand am rugat sa intervina doar avizatii !
Va rog inchideti topicul. Multumesc !