am auzit ca executorii nu au destul timp fizic pentru toate dosarele ajunse la ei,oare cat timp le ia sa puna in aplicare o executare silita,dupa ce criterii isi aleg dosarele,in ordinea sosirii la ei sau conteaza cat de mare e creanta?
AM LUAT UN CREDIT de la citi bank in martie 2006,urma sa-l platesc in 4 ani,din octombrie 2006 n-am mai platit nimic din motive financiare .CE se poate intampla,eu n-am mai luat legatura cu ei de atunci doar am primit scrisori de la eos cu somatii de plata?
am luat bunuri de la cetelem(FLANCO)in valoare de 3000ron,in 2005octombrie,am platit ratele pana in septembrie 2006,apoi sotul a plecat din tara si eu n-am mai putut plati.Chiar daca s-a intors tot n-am mai putut plati din motive financiare.De atunci am mai primit din cand in cand scrisori de la EOS KSI prin care ne somau sa platim dar nu le-am raspuns.Azi am primit o notificare pre-executare prin care ne anunta ca daca nu achitam toata suma in7 zile vor veni acasa cu executorul si politia pentru infiintarea sechestrului.Notificarea are data de 10.02.Noi avem locuinta pe numele nostru,restil de bunuri unele da ,altele nu.E posibil sa ne puna casa la vanzare?suma totalt este de 8389,65 ron,ce sa fac,chiar daca am cere o reesalonare a datoriei tot n-am reusi sa platim ,eu am ramas fara servici si ne descurcam cu un salariu.