Multumesc pentru aceasta lamurire; revin cu o noua intrebare :) :daca trimit medicului de familie din Ro un document prin care sa dovedesc ca sunt insarcinata, acesta poate sa-mi intocmeasca numai pe baza lui un certificat medical pe care urmeaza ulterior sa-l trimit, prin intermediul unei cunostinte , la biroul personal?.Intentionez ca sa am si o convorbire telefonica cu medicul de familie la momentul potrivit...
Multumesc
AS DORI SA INTREB DACA CEA MAI BUNA SOLUTIE AR FII CA DUPA TERMINAREA CONCEDIULUI INGRIJIRE COPIL ( 2 IUNIE 2009) SI PANA SE NASTE CEL DE-AL 2-LEA COPIL( APROX. 15 IUNIE 2009), SA DEPUN O CERERE DE CONCEDIU FARA PLATA, PE MOTIV CA VOI NASTE IN STRAINATATE...E POSIBIL SA SE PRELUNGEASCA CONCEDIUL FARA PLATA PANA IN MOMENTUL IN CARE VOI OBTINE UN CERTIFICAT DE NASTERE DE LA AMBASADA ROMANIEI DIN CANADA SI TOATE CELELALTE FORMALITATI CARE URMEAZA A FII TRIMISE LA LOCUL DE MUNCA PENTRU A CONTINUA CONCEDIUL DE INGRIJIRE PENTRU AL 2-LEA COPIL...
MULTUMESC AGAIN!
Multumesc pentru raspunsul acordat...as vrea in continuare sa ma informez ce se intampla cu perioada 2 iunie si aprox. 15 iunie, pentru ca sa nu mi se desfaca contractul de munca; se poate trimite un act medica legalizat prin care sa dovedesc ca sunt in ultima luna de srcina?Sau este suficient sa anunt la locul de munca situatia in care ma aflu?
Multumesc!
sunt in concediu ingrijire copil pana in 2 iunie 2009 dar sunt si insarcinata si ar trebui sa nasc pe 15 iunie 2009; cum as putea sa beneficiez de toate drepturile pentru mine si copil, fiind angajata...mentionez ca sunt in Canada, deocamdata si vreau sa nasc aici. Multumesc pentru raspuns!