avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu fara plata

AS DORI SA INTREB DACA CEA MAI BUNA SOLUTIE AR FII CA DUPA TERMINAREA CONCEDIULUI INGRIJIRE COPIL ( 2 IUNIE 2009) SI PANA SE NASTE CEL DE-AL 2-LEA COPIL( APROX. 15 IUNIE 2009), SA DEPUN O CERERE DE CONCEDIU FARA PLATA, PE MOTIV CA VOI NASTE IN STRAINATATE...E POSIBIL SA SE PRELUNGEASCA CONCEDIUL FARA PLATA PANA IN MOMENTUL IN CARE VOI OBTINE UN CERTIFICAT DE NASTERE DE LA AMBASADA ROMANIEI DIN CANADA SI TOATE CELELALTE FORMALITATI CARE URMEAZA A FII TRIMISE LA LOCUL DE MUNCA PENTRU A CONTINUA CONCEDIUL DE INGRIJIRE PENTRU AL 2-LEA COPIL...
MULTUMESC AGAIN!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:24, 20 Februarie 2009
Dar nu ar fi mai potrivit sa efectuati concediul de maternitate ? Caci mi se pare ca v-ati incadra .
Avet grija ca in perioada concediului fara plata nu realizati venituri profesionale supuse impozitului pe venit. Si sa nu aveti surpriza sa nu beneficiati de indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate, concediu crestere copil pana la 2 ani Carla Georgescu Carla Georgescu Buna ziua, am rugmintea de a ma ajuta cu cateva informatii referitoare la urmatoarea situatie : in cazul in care o persoana se afla in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu cm 2 ore oanalarisa oanalarisa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa solutionez urmatoarea problema.In prezent sunt insarcinata in 9 saptamani,insa la actualul loc de munca mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc Soarele2019 Soarele2019 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sotul de afla in concediul de crestere copil din ianuarie iar copilul nostru va implinii 2 ani in iunie. Eu sunt ... (vezi toată discuția)