avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate cipin

Activitate cipin

Răspuns la discuția Nedumerire taxa auto 2012
Am gasit aici:

[ link extern ]
Art. 2, lit.i.

Se pare ca am intuit corect cum se va aplica legea. Sunt bun de plata!

Am inteles! Multumesc!
lucian huzum a scris:

Teoretic nu pentru ca nu va incadrati in prevederile art. 4 din legea nr. 9/2012.

Multumesc pentru raspuns! De ce spuneti teoretic? Exista vreo indoiala sau ceva ce poate fi interpretat?
Buna ziua!
Vreau sa cumpar o masina care a fost inmatriculata in Franta in 2003. Proprietarul, un roman, si-a inmatriculat-o apoi in Romania in 2006. Masina a fost vanduta in ianuarie 2007. Acum eu mai platesc vreo taxa de poluare daca voi fi al 3-lea proprietar?
Multumesc!
Răspuns la discuția Contract comodat
Multumesc frumos!
Buna ziua!
Am un contract de comodat incheiat cu Primaria, in baza legii15/2003.
Pot instraina acest pamant? Daca da, sub ce forma?
Multumesc!
Buna ziua!
Am un contract de comodat incheiat cu Primaria, in baza legii15/2003.
Pot instraina acest pamant? Daca da, sub ce forma?
Multumesc!
Răspuns la discuția Avocat din oficiu
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Avocat din oficiu
frexalina a scris:

La divort prezenta dvs. ca reclamant este obligatorie indierent ca sunteti sau nu asistat de catre un avocat.Motivele de divort trebuie dovedite prin orice mijloace de proba.
Daca si parata este de acord puteti sa formulati de crere de divort prin acord, astfel nu va mai fi nevoie de martori ci doar de prezenta paratei.In acesata situatie se va acorda un termen de 2 luni si la termenul fixat se incheie daca mai sunteti de acord sa divortati

Multumesc pentru raspunsul prompt!
Nu eu sunt reclamantul si de aceea am intrebat de prezenta mea. Daca nu ma prezint, reclamantul trebuie sa aduca martori? De la prima infatisare? In ce conditii pot beneficia de serviciile unui avocat din oficiu?
Va salut!
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii, intr-un proces de divort, pot primi un avocat din oficiu? Trebuie sa am un plafon maxim/minim al pensiei?
Daca nu ma prezint, ce se intampla?
Precizez ca nu avem copii minori sau persoane in intretinere.
Trebuie martori?
Multumesc!