avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate alisamon

Activitate alisamon

Răspuns la discuția Masura 313
Va multumesc pentru ajutor .
Atunci o sa astept .Nu as vrea sa investesc intr-un teren ca apoi sa ma trezesc ca nu indeplineste conditiile sau nu se mai finanteaza genul acesta de proiect.
Răspuns la discuția Masura 313
danacj a scris:

Noile masuri ale PNDR pot fi studiate pe site:
[ link extern ]

Nu au fost publicate ghidurile masurilor din noul program ci doar liniile generale.

Nu gasesc nimic legat de turism rural sau agroturism .
Exita un termen pana cand se vor claifica lucrurile?
Multumesc pentru implicare .
Discuție Masura 313
Buna ziua ,

ma intereseaza daca masura 313 mai este disponibila.Doresc sa achizitionez un teren si sa depun proiect pentru finantarea unei pensiuni, insa nu stiu daca aceasta masura va mai exista .
Multumesc ,
Buna ziua ,

dupa concediul de cresterea copilului de doi ani, prima zi de incepere a serviciului a fost data de 24 ianuarie 2013.Intre timp ( acum o saptamana ) a aparut sarcina de 6 saptamani cu cel de-al doilea copil , primul avand 2 ani si o luna.
In ce conditii mi se va acorda concediu de crestere pentru ce-l de-al doilea copil ?
Trebuie sa am un anumit numar de luni lucrate pentru a primi ?

Multumesc anticipat pentru raspuns .
Discuție SRL-D si SRL
Buna ziua ,

in urma cu 9 luni am infiintat un SRL-D in ideea de a aplica pentru finantare .
Intre timp s-au schimbat prioritatile si proiectul a ramas in aer.Vreau sa va intreb doua lucruri:
1.se poate factura pe acest SRL-D si aplica ulterior pentru proiect (practic sa aibe activitate ) ?
2.daca si cum se poate transforma acest SRL-D intr-un SRL obisnuit?

Multumesc,
Multumesc .O parte vor fi chiar productie proprie, iar o alta parte, mult mai mare, preluate in sistem de consignatie de la alti producatori.In acelasi tip doresc sa vand si de pe site-ul propriu si sa particip la targuri , evenimente, poate chiar internationale.
Va multumesc anticipat pentru raspuns .
Doresc sa deschid un magazin in care sa vand exclusiv obiecte handmade .Aici ma refer la bijuterii, obiecte de decor , mobilier, haine , posete etc .Va rog sa ma ajutati sa aleg corect codul CAEN potrivit.Multumesc .
Va multumesc frumos pentru lamuriri.
Buna ziua ,

incadrarea mea la locul de munca este functionar comercial ( lucrez in vanzari) . Sunt platita cu un salariu fix+un comision din vanzari , ambele forme de plata fiind trecute in acte. Pe perioada concediului de maternitate ( daca aleg sa stau acasa un an doar ) cum voi fi platita: cat la suta din cat castig acum , se ia in considerare si comisionul ?
Multumesc anticipat pentru raspuns .
Răspuns la discuția Contract confidentialitate PFA
Va multumesc pentru raspuns !