themis a scris:
Ãstea nu-s noutăţi. Nu aţi făcut decît să constataţi poziţiile părţilor. Nu aţi stabilit nimic.
La al cui avocat aţi fost? Al dumneavoastră sau al lor? ªi ce se vrea a fi actul încheiat? Acesta e tot conţinutul lui? Atunci aţi pierdut şi timpul, şi banii plătiţi avocatului, fără niciun folos.
Mă iertaţi că sunt atît de direct.
"Am plecat de la Notar cu o Incheire de certificare unde se mentioneaza " Contractul de vanzare- cumparare in forma autentica nu a putut fi incheiat deoarece promitentii cumparatori..... nu au avut suma de bani reprezentand restul de plata."
Pana aici treca-mearga, insa la insistentele cumparatorilor a mai trecut dragul de notar si o fraza prin care partile i-si dau acordul unanim de vointa sa se intalneasca pt. a renegocia data la care sa se perfecteze contractul de v-c,
"intrucat in promisiune de vanzare-cumparare nu exista stipulata in mod expres o data calendaristica pentru semnarea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica"
Daca nu ma prezentam astazi, obtineau (promitentii cumparatori) un proces verbal din care ar fi reiesit ca am refuzat sa renegociez.