avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate radutech

Activitate radutech

Buna ziua,

venitul din vânzarea unui apartament se ia in considerare la plata pensiei alimentare?
Mulțumesc
Buna ziua,

as dori sa stiu daca se poate sa fiu angajat la aceeasi firma in doua posturi distincte.
4 ore manager aprovizionare si 4 ore manager marketing.

multumesc anticipat pentru ajutor,

cu stima,
radu
Răspuns la discuția chirie deductibila angajati
multumesc pentru raspuns,
Buna ziua,

am urmatoarea problema: doresc sa stiu daca firma poate sa inchirieze un spatiu de la un angajat al sau, in conditii legale: declarare la fisc si la registrul comertului ca punct de lucru. Exista vreo impunere in ceea ce priveste chiria, nivel minim sau maxim? Este deductibila aceasta chirie pentru firma?
Multumesc anticipat pentru ajutor,

multumesc frumos pentru toate aceste informatii extrem de utile.
ramane sa gasim o firma care sa ne faca un astfel de soft.
toate cele bune
multumesc
am aflat cu stupoare ca trebuie facute anexe lunar la CM in cazul in care se schimba salariu, conform acestui sistem de calcul. este adevarat?
in aceasta situatie, devine un cosmar totul.
o zi buna,

multumesc pentru raspuns!
puteti sa imi recomandati vreun astfel de soft?
cu stima,
Radu
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a calcula salariul unui inginer in general sau al unui inginer proiectant, in sistem de acord? Cum?
In general am vazut ca se foloseste pentru productie acest sistem de plata in acord.
Exista si softuri care sa calculeze direct acest lucru?

Multumesc anticipat,
Radu
Buna ziua,
aceasta lege se aplica deja? pentru contractele in derulare, ce se intampla?
Daca a fost deja emisa factura pentru taxa de reziliere contract de catre o companie de telefonie mobila?
multumesc anticipat,
Radu
Buna ziua,
As dori sa aflu daca si cum se poate obtine un credit de la o banca din UE sau din Elvetia eventual.
Sunt angajat cu contract de munca in Romania. Am salariul "pe acte", vechime, garantii etc.

Multumesc anticipat,
Cu stima,
Radu