este vorba de un srl in cadrul caruia trebuie cineva angajat cu contract de management sau administrare si am inteles ca la acest tip de contract se opresc cas si sanatate si impozit. intrebarea este daca sunt doar aceste opriri si de cine sunt suportate, pentru ca am mai auzit si varianta ca impozitul este platit de societate iar restul contributiilor il privesc pe angajat.
deci care este solutia?
buna ziua!
am si eu o intrebare. la un contract de management ce contributii catre stat se opresc?? si cum se inregistreaza in contabilitate, in ce cont???
multumesc anticipat
buna ziua!
am si eu o problema. la o societate se poate incadra aceeasi persoana cu mai multe contracte de munca, sau sa apara o persoana cu contract de munca dar si cu contract de colaborare? nu apare conflict la declaratia de cas( apare de 2 ori cnp) si da eroare? ce ma sfatuiti??
astept raspuns urgent.
multumesc anticipat
DAR EU MA GANDESC CA DACA OMUL INCETEAZA SI NU ARE CONC DE ODIHNA EFECTUAT, I SE PLATESTE IN MOM LICHIDARII, SI NU CONSTITUIE VECHIME. IN CE TEMEI LEGAL SE OPRESC CONTRIBUTIILE PENTRU CONC DE ODIHNA LA LICHIDARE?
buna ziua!
am si eu o problema. am un salariat care inceteaza cu 01.07.2009 si nu a efectuat concediu de odihna pe anul in curs. stiu ca se poate face stat concediu de odihna la lichidare. intrebarea este daca in acel stat se retin cotributiile salariatului catre stat sau nu? logic (dupa mine) ar fi sa nu se retina, deoarece acea suma de bani care repr. co la lichidare nu mai constituie vechime, find date dupa data incetarii????
cum ma sfatuiti sa fac?
multumesc anticipat
buna ziua!
am si eu o intrebare. daca tata moare (unicul parinte), iar eu sunt unicul mostenitor (nu mai este nimeni care sa ridice pretentii), cat de repede pot intra in posesia locuintei sale?? cat de repede se poate face transferul locuintei pe numele meu?? mentionez ca doresc sa vand locuinta cat mai curand posibil.
multumesc anticipat.
buna ziua! am si eu nevoie de noile modificari ale cotelor de contributii slariale la bugetele de stat si asigurai sociale pe anul 2009. unde as putea sa le gasesc?