avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate hantig_gina1963

Activitate hantig_gina1963

Am castigat la instanta de fond in Alexandria recuperarea sumei sub sechestru asigurator iar Anaful a facut apel si a anulat decizia instantei de fond Ce pot face mai departe sa atac acest apel si daca pot face la Bucuresti .Au avut motiv ca instanta de fond mi-au dat mai mult decat trebuia si au considerat ca fara obiect (ridicarea sechestrului asupra bunurilor mobile si imobile iar pe imobil era ridicat deja sechestrul )
Daca pe parcursul termenului de incercare (2,5 ani cu suspendare si 4 incercare) am savarsit aceasi fapta platind accizele pot lua tot cu suspendare ? LG 227/ 2015
Baiatul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare ptr comercializare tutun si dupa 1 an a fost ascultat telefonic si l-a auzit vorbind cu unii din clientii lui dar pentru mine care m-a gasit cu cateva kg in casa .Il acuza de coautorat si il considera recidivist Ce sanse are ?
Discuție Recidivist
Am fost condamnat la 2 ani si 5 luni cu suspendare in 22.02.2018(4 ani incercare) iar acum am facut una din fapte(comercializare tutun) incadrata intre 2-7 ani La cati ani de detentie ma astept si cati fac daca ies la munca Multumesc
Am platit accizele stabilite de lege , dar ca sa fie procedura simplificata unde trebuie sa fac cerere de recunoastere a vinovatiei , nu vad ce legatura are notarul
Am fost prins cu 14 kg de tutun si am dosar penal Am platit accizele respective si de la politie mi-a zis ca pot face cerere de recunoastere Dosarul se poate opri si nu va mai merge in instanta ?Trebuie sa am avocat atunci cand fac cererea sau poate cere din oficiu ? Locuiesc in sect 3 Unde pot merge ptr aceasta cerere?Va rog dati si mie un raspuns urgent ca vreau sa plec din tara
Discuție Reabilitare
Am avut condamnare in 2007 ptr conducere fara permis 1an , apoi am avut doar ptr furt pana acum 3 ani .Se poate reabilita fapta din 2007 art86 alin 1 OUG195/2002?
Răspuns la discuția Fapta penala
Dumneavoastra credeti ca ar putea fi considerat complice doar ptr faptul ca a raspuns la telefon si a discutat cu fostii clienti ai lui ptr mine si a fost la oficiu sa imi duca mie cateva colete?Va multumesc mult ptr raspus ,dar sunt o mama care se simte vinovata daca fiul meu pateste ceva
Discuție Fapta penala
Fiul meu a avut o pedeapsa cu suspendare de 2 ani ptr comercializare tutun prelucrat mai mult de 1 kg Acum am savarsit eu aceeasi fapta si la gasit vinovat si pe el deoarece au fost interceptate telefoanele iar el a vorbit cu fostii lui clienti ptr mine si a fost trimis de mine sa duca de cateva ori la posta coletele mele Am fost retinuti 24 ore in calitate de inculpat si recidivist Va rog mult spuneti ce sanse are el sa scape ? La el nu a gasit nimik , la mine da ,chitantele sunt pe numele meu Vreau pe cineva sa il apere daca mai are șanse Prejudiciu e foarte mare deoarece sau calculat si frunzele ca prelucrate Ce pot face in acest caz ?
Baiatul meu are 2 ani cu suspendare ptr comercializare mai mult de 1 kg tutun prelucrat Acum am facut si eu aceeasi fapta si la considerat inculpat si pe el deoarece am avut tel interceptate El vorbea la tel cu clientii lui dar ptr mine si a fost la op de cateva ori tot ptr mine Ce sanse are sa nu faca pedeapsa ?