Buna ziua,
As avea si eu o nelamurire, as dori sa -mi construiesc o cladire pe un teren, am depus documentatia, insa mi s-a raspuns ca datorita faptului ca exista un proces pe rol nu mi se poate acorda autorizatia de construire, fara a mi arata baza legala a acestuia.As dori sa aflu baza legala a acestuia daca este posibil!
Va multumesc anticipat!
As dori sa ma interesez daca aveti cumva dosare cu obiect: actiune de regres in temeiul art. 58 din Legea nr. 136/1995 pentru conducere sub influenta alcoolului. M- ar interesa nr l si instanta.
As dori sa ma interesez ce fel de contract ar trebui sa inchei eu, ca persoana juridica cu o alta persoana juridica ca sa editam impreuna o carte si sa stabilim cheltuielile suportate de fiecare? Mentionez ca titularul dreptului de autor a incheiat un contract de editare cu mine si cu cealalta persoana juridica! As aprecia daca ati putea sa ma directionati si catre o lege.
Imi poate da cineva, va rog, un exemplu pentru depasirea limitelor legitimei aparari si pentru depasirea limitelor starii de necesitate.Multumesc anticipat.:">