avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de construire neacordata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de construire neacordata

Buna ziua,
As avea si eu o nelamurire, as dori sa -mi construiesc o cladire pe un teren, am depus documentatia, insa mi s-a raspuns ca datorita faptului ca exista un proces pe rol nu mi se poate acorda autorizatia de construire, fara a mi arata baza legala a acestuia.As dori sa aflu baza legala a acestuia daca este posibil!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cryingangel , utilizator 14:53, 23 Februarie 2011
Am aflat baza legala, este vb de Norma de aplicare a legii nr. 50/1991 art 42 alin. 2!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate elibera autorizatia de construire in cazul existentei unui litigiu? itshare74 itshare74 Buna ziua! In primul rand, litigiul nu priveste titlul de proprietate/terenul, ci o suprafata din terenul nostru pe care unul din vecini a edificat o ... (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)
Intabulare/autoruizatie de constructie Marius_gxg Marius_gxg Buna ziua, Doresc si eu sa cumpar o casa cu teren prin creditul Prima Casa si am o nelamurie. Casa a fost construita in regim propriu intre 2006 si 2009 ... (vezi toată discuția)