avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate vera_ics

Activitate vera_ics

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc! Am rezolvat. Am depus adresa de informare cu privire la modificarea formei juridice, CUI vechi, CUI nou si fisierul rvs. Totul s-a întâmplat pe e-mail.
buna ziua,

intampin aceeasi situatie. Imi puteti spune, va rog, cum ati rezolvat. Am depus actele online la ITM, deocamdata nu au facut nimic.

Va multumesc
buna ziua!

va rog sa imi spuneti daca concediile medicale acordate anterior aprilie 2001, afecteaza acordarea grupei de munca.
in perioada 09.1972 - 10.1972 persoana respectiva a fost in concediu medical luna intreaga, iar in statul de plata nu figureaza cu venit.
in perioada 12.1973 - 01.1974 figureaza in concediu medical luna intreaga, insa la total retributii figureaza cu un venit realizat din acordarea de premii.

Va multumesc!
Răspuns la discuția incetare sanctiune disciplinara
Va multumesc!
Da, ati inteles corect.
Nu tinem neaparat sa aplicam sanctiunea daca acest lucru nu ar fi corect fata de salariata noastra.
Va multumesc!
....deci sanctiunea inceteaza deoarece salariata in cauza nu mai are salariul pe care il avea la momentul emiterii deciziei, schimbandu-i-se in acelasi timp si functia (din conducere in executie) ?
da, modificarea functiei a presupus si modificarea salariului, de aici si intrebarea asupra carui salariu se aplica sanctiunea disciplinara?

este corect sa sanctionezi un salariat care numai detine nici functia nici salariul din perioada in care s-a dat decizia de sanctionare?
Buna ziua,
o salariata cu functie de conducere a fost sanctionata cu reducerea salariului pe 2 luni, intre timp aceasta a fost de acord, prin semnarea unui act aditional, sa i se modifice functia, intr-una de executie.
I se va mai aplica sanctiunea, daca functia a fost schimbata?
Va multumesc!
Buna ziua!
In societatea noastra nu exista un sindicat reprezentativ, insa avem salariati care au aderat la un sindicat.
Intrebarile sunt legate de retinerea cotizatiei:
1) in ce conditii se retine cotizatia sindicala, avand in vederea ca nu exista nicio conventie intre societate si sindicatul respectiv, iar Codul Muncii interzice orice retinere aplicata la salariu?
2) Daca sindicatul X nu este reprezentativ in societate, atunci salariatii inscrisi in sindicat nu isi pot plati personal aceasta obligatie?
3) Art. 24 din Legea Dialogului Social este valabil doar in situatia in care Sindicatul X este reprezentativ in unitatea noastra?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
pana implineste copilul 2 ani