avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concediu crestere copil

Buna.Sunt tatal un copil care anul viitor in luna martie va implini 2 ani.Eu am intrat in concediu din luna mai 2010. Vreau sa stiu pina cind este valabil concediul de crestere a copilului pina implineste copilul 2 ani sau pina la data la care se implinesc 2 ani de cind am intrat in concediu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: 040779 , utilizator 14:35, 28 Martie 2011
pana implineste copilul 2 ani
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pt cresterea copilului adirica2002 adirica2002 Sotia mea a nascut pe 04.10.2008,din data de 05.08.2009 a intrat in concediul medical plus cele 46 zile obligatorii,pina pe data de 05.12.2008.Din data de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie rezia rezia Copilul meu implineste 1 an in 12 martie. Am depus deja la angajator cererea de reintrare in serviciu incepand cu data de 1 martie. Mi s-a spus(de catre ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)