Am cerut asta bancii, nu a fost deacord, iar la biroul de credit nu sut consemnat ca rau platnic, deci ultima solutie este sa dau banca in judecata? Va multumesc.
Buna ziua, dupa divort a urmat automat partajul #-o, in urma acestuia fosta sotie ramas cu toate bunurile imobile (2 terenuri si o masina) inclusiv cu un credit de nevoi personale la care eu am fost considerat codebitor sau girant (nu stiu prea bine diferanta). Partajul s-a facut printr-o intelegere in fata instantei si a ramas definit. Banca a fost instiintata de acest lucru, dar spune ca eu tot am obligatii in fata ei daca fosta sotie nu plateste, acest lucru ma impiedica sa iau un alt credit pt ca apar la biroul de credite. Care este solutia?, dau banca in judecata, ce sanse am? Dureaza mult un eventual proces? Cat costa acest lucru?X-( . VA MULTUMESC.
Dupa un paratj incheiat cu o tranzactie, eu am renuntat la un teren care in contractul de vanzare-cumparare are o clauza de intretinere a vanzatorilor, fosta mea sotie este obligata sa respecte incontinuare aceasta clauza? Va multumesc.
Ma gandesc ca daca nu a semnat clauza aceea parintii ar putea sa atace actul.
Salut la toti, din pacate am divortat #-o, acum ramane problema partajului, printre alte bunuri care trebuiesc impartite este si UN TEREN care a apartinut familiei mele de 3 generatii, dar tata si mama ca niste parinti responsabili s-au gandit ca e mai bine pt noi(eu si sora mea) sa faca o impartire din timpul vietii, asa ca mi-au dat acest TEREN mie printr-un act de vanzare-cumparae, cu clauza de intretinere a celor doi(mama si tata), clauza pe care fosta nu a apucat sa o semneze.
Dupa 5-6 luni de la dobandirea terenului, s-a prununtat divortul, intrebarile mele sunt: FOSTA are drepturi la acest TERN? Se poate ataca in justitie actul de vanzare?
Va multumesc si astept raspunsuri si sugestii.:love::luck:
SALUT, VREAU SA CONSTRUIESC O CASA, NUMAI CA FUNDATIA ESTE PE GRANITA DINTRE POPRIETATI, MA INTERESEAZA UN MODEL DE ACT NOTARIAL DIN PARTEA VECINULUI CA E DEACORD CU RIDICAREA CASEI, VECINUL E SI MATUSA MEA SI NU AR FI PROBLEME, NUMAI CA AM FOST LA CATIVA NOTARI SI HABAR NU AVEAU SA CONCEAPA ASA CEVA, E CEVA TIP?:)