avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate bundy220

Activitate bundy220

Domiciliul il avem ambele parti in municipiul Bacau,iar cealalta parte este ITM.deci cred ca diferenta de timp este prea mare ,nu cred ca din 19 ian2012 s-a intarziat asa de mult incat azi 27feb2012 sa mai poata fi vorba de termen legal.
Am sa incerc sa scot dosarul(eu fiind administratorul firmei,cu delegatie la dosar) daca acolo gasesc data in care s-a comunicat leleilate parti.
Multumesc.
Buna ziua.
Am castigat in prima instanta o plangere impotriva unui pv,Sentinta pronuntata in 16dec2011,mi-a fost comunicata in data de 19ian2012.Astazi 27feb2012 am fost sa legalizez sentinta cu mentiunea devinitiva si irevocabila,si am aflat ca,chiar astazi s-a depus recurs.
Intrebarea este urmatoarea:Comunicarea sentintelor se face la date diferite partilor?
Perioada in care se poate face recurs este diferita pentru petent fata de parat?
Cum pot afla care este data la care a primit partea adversa comunicarea?

Va multumesc.
multumesc.
Buna ziua.
Am castigat o contestatie la o amenda,pe motiv ca nu a fost precizat corect art de lege care sanctiona fapta(parcare fara tichet).Politia primariei a facut recurs,si aratand ca era vorba de o alta H.C.L.s-a admis recursul,si s-a trimis spre rejudecare.
In termenul urmator,s-a dat urmatoarea solutie :"Solutie: Se va rectifica conceptul de citare în sensul că petent în prezenta cauză este M.I iar intimat este POLIŢIA PRIMÃRIEI MUNICIPIULUI BACÃU. Trimite prezenta cauză completului imediat următor în vederea soluţionării cererii de abţinere formulată de preşedintele completului de judecată.
09/09/2011 Încheiere
Solutie: Admite excepţia de abţinere. "
Fiind vorba in motivarea plangerii (contestatiei) si de niste aspecte tehnice detaliate vizand proba cu fotografii,cred ca acesta este motivul abtinerii.
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta solutionare?
Ce urmeaza sa fac in continuare?

Va multumesc.
Multumesc tuturor pentru sfaturi.Am sa depun contestatie in mod cert si peste ceva vreme am sa revin cu detalii eventual cu solutionarea.
De regula in astfel de situatii trebuie sa existe semnatura biciclistului pe procesul verbal si codul numeric personal precum si numele acestuia.Notiunea de acordare de prioritate e interpretabila in functie de situatia data .Foarte important este daca biciclistul traversa pe linga bicicleta sau pedaland.
Buna seara, nu am gasit o categorie mai potrivita problemei mele si am decis sa o aleg pe aceasta.Sunt fotograf cu acte in regula S,R.L. si am fost chemat de niste elevi la liceul Pedagocic din Bacau pentru a face niste fotografii de diploma.Problema este ca directorul liceului a adus pe altcineva sa faca fotografiile respective dar la pret dublu,si culmea mi-a zis si in fata ca respectivul fotograf le da lor 50%din incasari. In consecinta directorul a sunat la politie si acestia din urma m-au scos afara cu forta si mi-au intocmit proces verbal la legea61 art 2 pct15.Procesul verbal l-au intocmit in lipsa si mi-a venit prin posta.Mentionez faptul ca am intrat in curtea liceului cu masina si portarul mi-a deschis poarta.
Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna "incalcarea normelor legale" de la acest art 2 pct 15,si ultimul rand referitor la parasirea "acestora"se refera doar la partea de ocupare si refuzul de a parasi... .
"15) pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentanţelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României, precum şi ocuparea fără drept a terenurilor aparţinând ambasadelor şi reprezentanţelor sau a terenurilor situate în perimetrul acestora ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine;" De asemeni va rog sa-mi spuneti daca este legal faptul ca directiunea liceului aduna bani de la elevi fara sa elibereze chitanta si "contracteaza" servicii in numele elevilor.
Am sa contest procesul verbal ,dar m-ar ajuta sa stiu la ce refera acea expresie (norme legale de acces) si unde sunt stipulate.
Multumesc anticipat