avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate irisp

Activitate irisp

Răspuns la discuția mostenire dupa termenul de 6 luni
nu se poate ajunge la o intelegere tocmai de aceea m-am gandit sa merg in instanta, de aceea ma ingrijoreaza ca am depasit termenul de 6 luni.
Daca nu m-am inscris ca mostenitor timp de 6 luni, in termenul prevazut de lege, dar nici succesiunea nu a fost facuta, urmand sa se faca in viitorul apropiat, de la deces trecand 1 an, mi-as mai putea cere drepturile ce imi revin?
Răspuns la discuția mostenire dupa sora decedata
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns va rog? Multumesc!
Multumesc pentru raspunsuri, dar as mai avea de intrebat daca in cazul unei succesiuni pe cale judecatoreasca ar putea avea vreo importanta faptul ca eu am ingrijit-o pe mama timp de 3 ani inainte de deces si dupa moarte am sustinut toate cheltuielile de inmormantare si de gospodarie si daca da, cum ar trebui sa procedez?
Da asa e, prima data au murit parintii mei si nu s-a facut succesiunea, apoi sora mea si la cateva luni a murit baiatul ei fara sa existe testament si i nu s-a facut succesiunea nici in aces caz. Acum nu stiu cine si cum are drept la ce a ramas de la sora mea si de la parintii mei , cumnatul meu exprimandu-si intentia de a primi ce i se cuvine. Va multumesc!
parintii mei sunt morti, ma refeream la succesiunea averii surorii mele, dar cumnatul meu are drept de succesiune la averea parintilor nostri morti?
Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu?
Am avut un proces si mi s-a cerut sa depun 1000 ro garantie si pe care ii pot recupera dupa ce se stinge litigiul. Acum ca s-a terminat cum as putea sa recuperez banii pentru ca nu am pierdut procesul. Unde sa ma adresez si cu ce acte?
Daca fac un credit la banca pentru cumpararea unui spatiu comercial, am voie sa il inchiriez sau depinde de contractul pe care il fac cu banca?
Răspuns la discuția partajare teren
Nu imi raspunde nimeni?Actele pe teren sunt facute si pe noul meu sot, pentru ca intre timp m-am recasatorit si avem un copil, iar intabulare este facuta pe amandoi. Poate imi raspunde cineva, va rog!