Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca la acordarea de dividende catre administrator ,el fiind si salariat cu norma intreaga,se plateste CASS ?
PJ va depune D100 si D205,dar persoana fizica care incaseaza mai trebuie sa depuna ceva declaratie?0
Buna ziua,
Care ar fi forma de contract cea mai avantajoasa pt a tine evidenta contabila la firma sotului meu? Mentionez ca nu sunt membru CECCAR,doar studii superioare economice.
Contract cu timp partial 2 ore/zi ar fi minim?Sau se poate contract de colaborare pe o suma minima?nu doresc realizare de venituri,doar sa fiu in legalitate.
titlu de proprietate
Buna ziua,
daca un teren primit de la parinti este trecut in Cartea Funciara pe numele meu,ulterior am construit casa pe el,mai trebuie sa fac cerere sa mi se emita titlu de proprietate pe teren si casa?
Sau este valabil extrasul CF?
Buna ziua,
doresc sa ajut pe cineva cu servicii (se descurca mai greu cu SPV SI EFACTURA) contra unei sume lunare.
Ce trebuie sa fac eu ca persoana fizica pt a fi in regula cu declararea venitului realizat?
Mentionez ca are SRL .Pot sa imi declar eu venitul prin declaratia unica si sa platesc impozitul?
Multumesc anticipat,
Buna,
pentru a infiinta o societate care va realiza venituri din marketing si publicitate ,iar pe viitor si servicii it ce coduri caen sa aleg si care este mai avantajos sa fie principal?
Pentru inceput nu vor fi angajati sau doar cu timp partial.La ce impozit si contributii ma voi incadra?
Multumesc anticipat,
modificare cantitate acord cadru
Buna ziua,
va rog sa mi spuneti daca se poate modifica(creste) cantitatea mentionata intr-un acord cadru a unui produs(estimarea a fost eronata).Mentionez ca AC este valabil pana in 2025.
Intreb in calitate de achizitor.
Multumesc anticipat,