avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate oz

Activitate oz

se poate face un contract de imprumut (este vorba de o suma de bani) fara clauza de executare silita,ci numai de actionare in instanta imediat la incetarea termenului de platire a sumei datorate?
intentionez sa fac un astfel de contract si as dori sa ma ajutati cu un model si sfaturi in realizarea lui.este obligatorie prezenta la notariat?
Buna ziua.Intentionez sa cesionez un contract de leasing unei persoane in decursul zilelor urmatoare cu mentiunea ca partea de bani pe care o cer in urma acestei tranzactii sa imi fie returnata in decurs de maxim 3 luni deoarece respectiva persoana se va folosi de acest contract in acest timp si va reusi sa imi plateasca datoria,lucru imposibil in momentul tranzactiei din lipsa de bani.Avand in vedere ca exista si un procent de neincredere, as vrea sa ma informati ce chitanta,hatie de mana as putea face, care mai tarziu,in caz ca nu mi se va returna suma ceruta ,sa-mi fie utila la recuperarea ei pe calea justitiei.multumesc!
oz a scris:

AM CASTIGAT PROCESUL IMPOTRIVA TAXEI SI IN URMA UNEI HOTARARI DEFINITIVE SI EXECUTORII SUNT PRIMUL DIN PRAHOVA CARE INMATRICULEAZA PRIMA MASINA FARA PLATA TAXEI AUTO!
Seful de la inmatriculari m-a si felicitat cand mi-a dat placutele
MERITA SARBATORIT,NU?:yeah:
cererea de inmatriculare fara taxa a fost facuta pt 2 masini..una avea taxa 14388 EURO si alta 3000 EURO
vreau sa fac un clip si sa-l postez pe YouTube cu fragmente din filmarile cu mincinosul de Boc,pe care as fi vrut sa-l chem si martor in instanta ,cand afirma,inainte de a veni la putere, ca taxa ar trebui sa fie 100-200euro si dupa, cand spune ca a redus-o cu 1/3 si defapt,in cazul meu s-a adaugat 1/3(pana in dec. avand de platit 9500 EURO iar acum 14388 EURO iar la cealata in loc de 1600 ,acum aveam 3000)

pentru detalii si sprijin impotriva acestei taxe puteti sa-mi scrieti un mesaj privat cu datele de contact.

tin sa precizez ca incepand cu data primei postari(2009) in calitate de fericit castigator al procesului impotriva statului roman am reusit sa mai castig alte zeci de procese pe raza bucuresti-ploiesti si va sfatuiesc sa recurgeti si voi ,cei care platiti sau veti plati taxa de inmatriculare ,la aceeasi atitudine: dati in judecata statul roman pt recuperarea banilor dumneavoastra!daca doriti informatii puteti sa ma contactati in privat lasandu-mi un mesaj.
Răspuns la discuția plata contract ''pe incredere''
nu m-am gandit niciodata sa raman cu bunul si ratele,dar in caz ca persoana respectiva nu imi da suma promisa si se razgandeste cerandu-mi sumele lunare platite pana in momentul actual,eu n-as avea posibilitatea sa-i dau.desigur ca am discutat problema cu ea si tocmai din aceasta cauza am expus si aici varianta ca ea sa nu aiba posibilitatea sa imi dea vreodata acei bani,ci sa aibe pretentia sa imi ceara sumele platite,lucru care se stia de la bun inceput ca nu as avea cum sa le dau inapoi.
buna ziua,as dori sa aflu un raspuns avizat in cazul urmatoarei probleme juridice:
in urma cu 6 luni am convenit verbal cu o persoana sa imi plateasca ratele lunare ale unui contract ,care urma sa fie suspendat in cazul neplatii.persoana in cauza a hotarat sa plateasca pt mine acest contract deoarace urma ca ea sa il detina dupa ce imi va fi restituit o parte din suma de bani depusa de mine pana in acel moment:7000ron.astfel eu dupa ce primeam banii semnam declaratia de cesiune a contractului si ramaneam cu suma promisa.dupa 6 luni aceasta persoana nu da semne ca ar avea banii,permitandu-si sa plateasca doar rata lunara(bani care,in caz ca primesc cei 7000ron si el o sa detina contractul,ii plateste in favoarea lui,continuand astfel plata lunara).
as vrea sa stiu dacan-o sa primesc vreodata acea suma in urma careia sa cesionez contractul,daca este vreo modalitate juridica de a-mi cere banii platiti in contul ratelor.precizez ca plata se face catre banca,si a fost facuta sub numele a mai multor persoane in decursul acestui timp.
se pare ca unii chiar nu pricep nimic ...si nici nu merita sa-mi bat capul cu ei..
care doreste intradevar sa isi inmatriculeze orice masina..sau sa recupereze taxa pot sa ma apeleze oricand.
nu fac o afacere din asta dar cererea este foarte bine intocmita,cu ajutorul unui procuror si se merge la sigur..si in fond,informatia se plateste..mai ales cand e o informatie buna..fiecare decide pt el in final
asa ca..cine doreste sa stea cu autoturismul in garaj si de acum inainte e doar problema lui...cine doreste sa plateasca mii de euro,iar e problema lui...
cine ia atitudine si merge mai departe cu un proces care il costa mult mai putin decat in mod normal,fara un avocat si cu succes garantat,e liber si el s-o faca...
si totul se negociaza in final...nu e nimeni batut in cuie..
am intalnit oameni reticenti..dar am intalnit si oameni care au stiut care e cea mai buna varianta pt ei facand un calcul sumar..
Mult succes in luarea celei mai bune decizii!

hotararea judecatoreasca:
[ link extern ]
[ link extern ]

AM CASTIGAT PROCESUL IMPOTRIVA TAXEI SI IN URMA UNEI HOTARARI DEFINITIVE SI EXECUTORII SUNT PRIMUL DIN PRAHOVA CARE INMATRICULEAZA PRIMA MASINA FARA PLATA TAXEI AUTO!
Seful de la inmatriculari m-a si felicitat cand mi-a dat placutele
MERITA SARBATORIT,NU?:yeah:
cererea de inmatriculare fara taxa a fost facuta pt 2 masini..una avea taxa 14388 EURO si alta 3000 EURO
vreau sa fac un clip si sa-l postez pe YouTube cu fragmente din filmarile cu mincinosul de Boc,pe care as fi vrut sa-l chem si martor in instanta ,cand afirma,inainte de a veni la putere, ca taxa ar trebui sa fie 100-200euro si dupa, cand spune ca a redus-o cu 1/3 si defapt,in cazul meu s-a adaugat 1/3(pana in dec. avand de platit 9500 EURO iar acum 14388 EURO iar la cealata in loc de 1600 ,acum aveam 3000)

pentru detalii si sprijin impotriva acestei taxe puteti sa-mi scrieti un mesaj privat cu datele de contact.
dovada vie ca se poate castiga un proces in acest caz sunt eu care am inmatriculat prima masina din prahova fara sa platesc taxa de poluare ...
in plus am in curs de derulare alte cateva procese atat pt inmatriculare fara plata taxei cat si de recuparare a taxei .
poti cauta detalii pe alte forumuri la sectiunea auto...ex:softpedia sau 4tuning
in caz ca doresti informatii legate de acest lucru poti sa lasi datele de contact intr-un mesaj privat.
Răspuns la discuția Contencios administrativ fiscal
Acelasi lucru am patit si eu la Ploiesti,am chemat in judecata prefectura dupa ce am primit raspuns negativ de la anaf,dar politia nu a vrut sa-mi elibereze a patra autorizatie de inmatriculare provizorie spunand ca cei de la cluj incalca legea trecand de 90 zile de nr provizorii.Exista o baza legala prin care sa putem lua numere provizorii pana la solutionare?Asteptam raspuns cu nerabdare,multumim