elga50 a scris:
Pai, bine, domn' Mihai, ne induceti in eroare in halul asta?
Ia uitati ce scrie dl Grecu!
Cum adica v-a zis ca numai cei fara CT platesc pierderea la AR? Ar fi fost si aiurea, dar ma rog, noi am lucrat cu materialul clientului.
Luati si cititi bine ce v-a scris omul aici si altadata fiti atent ce vi se raspunde... !
Multumesc de raspuns, raspunsul asa a fost cei fara centrala platesc altfel(asta am inteles la apa calda, totusi la apa rece...). Desi ma repet un apartament cu centrala plateste pierderi de 0,31ron/pers la apa rece iar un apartament fara centrata plateste 5,44ron/pers plus agentul termic. Si ca exemplu real va dau cazul meu: cu 4metri cubi de apa rece si 1metru cub de apa calda platesc piederi de 44ron din care 17ron apa rece si 27ron ag.termic iar un vecin cu 10metri cubi de apa rece plateste 0ron(sunt si vecini cu mai putin consum de apa rece dar tot 0ron au la pierederi de apa rece). Din calcule iese totul curat(desi lista afisata nu arata conform calculelor), cel mai probabil formulele sunt defectuoase din punctul asta de vedere(intr-un foarte mare dezavantaj pentru oamenii fara centrala). Dar lista arata clar, patru apartamente platesc diferente iar 16 au 0ron diferente.
Mai sus este raspunsul meu complet ca sa nu-l mai repet si aici.