avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA nefolosit!
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA nefolosit!

Buna ziua,
In urma cu 5 ani am avut un PFA pe care am obtinut venituri si pentru care am platit toate taxele si impozitele, in ultimii 3 ani nu am mai avut venit pe PFA, pur si simplu am renuntat la afacerea pe care o faceam insa PFA-ul nu l-am inchis.
Daca nu este inchis risc ceva?
Multumesc anticipat,
Cu stima!
Cel mai recent răspuns: mihai15mai , utilizator 19:23, 13 Februarie 2018
Inchideti definitiv la registrul comertului si la finante pentru a scapa de o grija caci altfel tot trebuie sa depuneti declaratii. Nu il faceti uitat. Si daca in viitor va va mai trebui, sa stiti ca acum se deschide foarte repede un pfa.
Multumesc pentru raspuns, eu habar nu aveam ca mai trebuiau depuse declaratii chiar daca nu am venit pe el, acest PFA mi l-a facut un fost patron la care am lucrat ca sa inlocuiasca contractul de munca...., el s-a ocupat de toate.
Daca nu am depus nici o declaratie toti anii de inactivitate risc ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 311 felisana felisana Astazi am hotarat sa depun declaratia 311 pentru o firma inactiva ( deci TVA a fost anulata conform art. 153 alin. 9 litera a, exact cum prevede formularul ... (vezi toată discuția)
Am un pfa deschis in 2018 pentru care nu am mai depus declaratii anuale Bwjy Bwjy Buna ziua! Am un PFA deschis in 2018. A fost deschis si dupa lasat in voia sortii. Nu am nici un venit pe el. Intre timp am uitat de firma si nu am declarat ... (vezi toată discuția)
Persoana cu doua calificari, pfa pentru una dintre calificari, doreste pfa si pentru a doua calificare. cum e mai bine? inca un pfa sau e mai bine srl? ContSters196669 ContSters196669 Buna ziua! Am infiintat in 2006 un PFA cu cod CAEN [b]4782 [/b]Comert cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, ... (vezi toată discuția)