avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate adrian32

Activitate adrian32

Buna ziua,

Am si eu o problema cu un fost angajator.
Am fost angajat la o unitate turistica, in functia de Director societate. In luna aprilie 2012, am fost concediat fara motiv, atat eu cat si ceilalti angajati ai societatii, fara un preaviz de concediere, fara a se achita salariile restante, indemnizatiile pentru concediul de odihna. Am mers in repetate randuri la societatea angajatoare pentru solicitarea pe cale amiabila a drepturilor salariale. Fara nici un rezultat! Am primit decizia de concediere disciplinara, fara a beneficia de un preaviz, fara o explicatie data din partea administratorului fir,ei respective, desi in repetate randuri ne-am pezentat la locul de munca, primind un raspuns din partea celor care erau acolo, muncitori angajati ai altei societati, societate al carei administrator era tot angajatorul nostru, cum ca locatia se afla in renovare si nu avem acces. Zi de zi mergeam la poarta societatii si nu aveam accesul de a intra pentru a ne desfasura activitatea. Dupa primirea decizeie de concediere disciplinara, am facut sesizare la oragnele competente, respectiv ITM Arges. A fost chemat la verificari cu actele societatii, dar s-a prezentat cu acte semnate in fals de catre acesta. Am facut contestatie la Judecatoria Curtea de Arges, s-a declinat procesul dupa prima infatisare catre Tribunalul Arges, pentru necompetenta de cauza, ne-am prezentat si la termenul stabilit la Tribunal, dar administratorul firmei nu a avut bunavointa sa se prezinte. Fiind intr-o situatie dificila financiara, nu am angajat un avocat si am mers sa ne reprezentam singuri.
INTREBARE : Care sunt consecintele acestei situatii create, ce repercursiuni va a avea acest administrator care face acte ilegale, care semneaza state de salarii in fals, care nu acorda drepturile salariale, concedii de odihna si un preaviz de concediere? Cum se poate incheia acest proces si in favoarea cui?

Va mutumesc!
Imi cer scuze. Dar as dori, daca se poate, sa ne spuna si noua doamna sau domsnisoara malix ce profesie are dansa . De ce acuza fara sa ia in calcul ca pe acest forum nu scriu si nu cer sfaturi oameni plini de bani, care nu au ce face cu ei. Scriu cei care sunt speriati de ceea ce se poate intampla din cauza neajunsurilor.
Va multumesc pentru intelegere si nu cred ca am folosit cuvinte obscene sau insulte.
IMI CER SCUZE DOAMNA AVOCAT. NU DESPRE DVS. ERA VORBA. ERA O ANUME MALIX. CITITI SUBIECTUL. INCA ODATA IMI CER SCUZE. NU STIU CUM RASPUNSUL A VENIT CATRE DVS.
IMI CER SCUZE DOMNULE CONSILIER JURIDIC. DOAMNA NE ATACA PE TOTI INCLUSIV PE CEI CARE AU STUDII IN ACEST DOMENIU. NOI INCERCAM SA APARAM POPORUL ROMAN, NU PRIN INSTIGARE SA NU MAI PLATEASCA, CI PRIN INTELEGEREA CA ACESTE PERSOANE NU AU DE UNDE SA PLATEASCA. SA FACEM PUTIN O DIFERENTA INTRE CEI RAU PLATNICI SI CEI CARE NU AU POSIBILITATEA MOMENTAN SA FACA ACEST LUCRU. NU DEPSRE DOAMNA AVOCAT ESTE VORBA. AICI ESTE VORBA DE O ANUME MALIX, CARE SCRIE AICI. IMI CER SCUZE DACA S-A INTELES GRESIT. URMARITI SUBIECTUL
[EDITAT]
esti cumva a celor de la EOS de le pui atata parte? Poate esti una plina de bani. care cine stie cum i-ai facut si pe cine ai inselat. Omaneii vorbesc de ramanerea fara servici, nu ca sunt rau platnici. De ce nu vorbesti tu cu Guvernul sau sa-i angajezi la firma ta (ca sigur cred ca ai o firma si poate chiar de recuperare creante0 sa le dai un salariu sa-si poate intretine familia si sa-si achite si ratele? Nu sunt rauplatnici romanii. Numai ca nu se mai pot tine cu cheltuielile. Grija mare la ce scoti din gura, ca roate se intoarce.
Nu raspunde amenintarilor din partea EOS KSI. Eu m-am gandit la altceva. Nu ar fi bine sa facem toti o asociatie, reprezentata de un avocat si sa-i dam in Judecfata pe cei de la EOS KSI?
Daca sunteti in aceasta situatie, sunteti amenintati de cei de la EOS KSI, VA ROG SA MA CONTACTATI SI SA REZOLVAM ACEASTA PROBLEMA DIN ROMANIA. Astept raspunsuri din partea tuturor pe adresa de mail : angelescua@gmail.com TREBUIE SA FACEM CEVA PENTRU NOI SI CU NEMERNICIA DIN ROMANIA .
Buna ziua,
Am si eu o problema. In urma ramanerii fara serviciu, am ramas cu un debit restant la BCR, nemaiputand sa-mi platesc la timp ratele, nefiind rea vointa. Am primit amenintari telefonice din partea firmei de recuperare EOS KSI, pentru restituirea integrala a sumei de 5.677,60 ron, AMENINTARI TELEFONICE SI PRIN MESAJE, acum primesc o notificare din partea unei alte firme de recuperare creante CREDIT EXPRESS. Imi spun ca daca nu platesc intreaga suma, imi vor executa silit bunurile mobile si imobile. Eu nu detin niciun bun pe numele meu si vreau sa intreb ce imi pot executa sau ce pot sa patesc pana cand imi voi gasi un loc de munca sa-mi pot achita ratele?
Apropo, mai nou am primit o somatie si din partea unei alte firme, CREDIT EXPRESS, nu stiu cine sunt, dar nu inteleg cate firme de recuperare sunt in aceasta Romanie.
Va multumesc!
D -le Avocat
Va multumesc pentru raspuns si vreau sa mai intreb ce sa fac cu telefoanele care ma deranjeaza in fiecare zi si mesajele care le primesc in timp ce eu sunt poate la un interviu pentru o noua reangajare?
Ce inseamna executare silita, daca omul nu a girat decat cu adeverinta?