Buna ziua,
Intrebarea mea este daca programul prima casa se poate accesa si de o viitoare sau proaspata mamica.Adica daca suntem in concediu prenatal sau postnatal, ori beneficiem de indemnizatia de crestere copil de pana la 2 ani, ne putem inregistra pentru a accesa un credit din programul "prima casa"?!astept raspuns, multumesc
Buna ziua, am si eu o intrebare.Stiti cumva daca dupa intalnirea de conciliere directa intre doua firme , procesul verbal trebuia semnat de ambele parti in respectiva sedinta?eu nu am stiut sa compun acest proces verbal pe moment si as dori daca aveti vreun model sa mi-l dati si mie si cum procedez dupa ce il intocmesc?Il trimit cumva prin posta pentru a fi semnat de cealalta parte?Mentionez ca intalnirea de conciliere a avut loc deja acum cateva zile.Multumesc mult.
Multumesc, o sa fac totusi aceasta cerere de conciliere.Si probabil, dupa cum stiu cealalta parte din contract o sa se ajunga la instantele de judecata, deci tot o sa se lege de aceasta conciliere.
Buna ziua, vreau sa intreb daca intr-un contract comercial este specificat ca in cazul unui litigiu, se apeleaza la Curtea de Arbitraj trebuie sa mai fac, ru reclamant, cerere de conciliere directa?!
Multumesc de sfaturi, ca si dovezi privind daunele am proces verbal de constatare de la firma producatoare a centralei termice si am facturi cu reparatiile facute ulterior. La executor imi puteti spune cu ce acte se merge?Banuiesc ca trebuie sa am copii dupa contract, dupa adresele trimise catre respectiva firma si toate platile facute pe reparatii. Va rog sa-mi spuneti daca scriu bine.Multumesc
Buna ziua, am si eu o intrebare. Am solicitat avand calitatea de firma o alta persoana juridica pentru a presta servicii de instalatii sanitare si termice pentru un imobil nou (sediul firmei noastre). Aceasta firma a abandonat lucrarile dupa un timp, si mai mult a executat prost lucrarea (a lasat apa in instalatii si a inghetat pe timpul iernii, s-a stricat centrala termica, etc).
Intrebarea mea este daca pot prin executor judecatoresc sa-i notific cu plata unei creante valorand intregul prejudiciu adus noua. Va rog sa mi dati un sfat in legatura cu toata procedura aceasta de urmarire in recuperarea contravalorii daunelor.