avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters83381

Activitate ContSters83381

Răspuns la discuția Cerere
multumesc frumos de sfat.daca imi puteti trimite un model de cerere si-l adaptez eu.
Discuție cerere
Buna seara,sunta parte vatatmata din aprilie 2011 in doua dosare penale care sau conexat.nici pana la aceasta data nu mi-a venit nicio citatie nimica in legatura cu dosarul.de fiecare data cand cer detalii despre stadiul dosarului sunt plimbat mereu de la politie la parchet si invers.odata au fost cei de la politie care se ocupa de dosar si m-au tot mintit incercand sa tergiverseze dosarul si sa-l plimbe de colo colo pentru al face pierdut sau mai degraba incercand sa ma faca a lasa asa acest dosar.cei 6 infractori din acest dosar sunt acuzati din ce mi-au spus cei din politie intr-un raspuns primit din parte lor ca au cinci capete de acuzatie,furt talharie,distrugere,ultraj si vatamare corporala.la aceste capete de acuzari infractorii sunt liberi si isi vad de afacerile si hotiile lor.
As dori sa ma ajutati cu un model de cerere prin care sa cer urgentarea acestui dosar.Catre cine fac cererea?daca aveti un model de cerere catre CSM.
Va multumesc
Discuție Cerere
Buna seara,sunta parte vatatmata din aprilie 2011 in doua dosare penale care sau conexat.nici pana la aceasta data nu mi-a venit nicio citatie nimica in legatura cu dosarul.de fiecare data cand cer detalii despre stadiul dosarului sunt plimbat mereu de la politie la parchet si invers.odata au fost cei de la politie care se ocupa de dosar si m-au tot mintit incercand sa tergiverseze dosarul si sa-l plimbe de colo colo pentru al face pierdut sau mai degraba incercand sa ma faca a lasa asa acest dosar.cei 6 infractori din acest dosar sunt acuzati din ce mi-au spus cei din politie intr-un raspuns primit din parte lor ca au cinci capete de acuzatie,furt talharie,distrugere,ultraj si vatamare corporala.la aceste capete de acuzari infractorii sunt liberi si isi vad de afacerile si hotiile lor.
As dori sa ma ajutati cu un model de cerere prin care sa cer urgentarea acestui dosar.Catre cine fac cererea?daca aveti un model de cerere catre CSM.
Va multumesc
sunt administratorul unei societati,am fost amendat de catre politia locala,am contestat acel proces-verbal in instanta.la data la care am proces nu ma pot prezenta din motive de sanatate.pot imputernici o persoana in firma mea la instanta??mentionez ca e simplu angajat
sau indrumatima cum sa procedez mai bine.
va multumesc
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
si pana la urma dragi colegi se da examen in august???
de unde stii k pe 23 ian???
pana la urma se da in ianuarie sau nu???si dupa noile coduri asa cum sp si alexis84?
Răspuns la discuția admitere inm 2010
acum nici nu stiu de ce sa ma apuc de invatat,m-am bulversat tare,dar sper k incetisor sa fac putina ordine in mintile astea tulburi si sa o iau de la kpat si pana in ianuarie sper k voi fi la punct.nici numai stiu de ce sa ma apuc cu cititul
in rest sunt bune cartile????
pai si ce-mi recomanzi??