avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu ma pot prezenta la termen, pot imputernici un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu ma pot prezenta la termen, pot imputernici un angajat sa reprezinte firma in instanta?

sunt administratorul unei societati,am fost amendat de catre politia locala,am contestat acel proces-verbal in instanta.la data la care am proces nu ma pot prezenta din motive de sanatate.pot imputernici o persoana in firma mea la instanta??mentionez ca e simplu angajat
sau indrumatima cum sa procedez mai bine.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 08:40, 26 Februarie 2012
Sfatul meu este sa apelati la cineva de specialitate. Nu stiu in ce masura angajatul dvs. ar putea sa va apere interesele, neavand studii juridice. Societatea poate imputernici pe cine doreste, insa acea plangere trebuie si dovedita, sustinuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala gabigabonne gabigabonne Azi am aflat sentinta in cazul unei plangeri contranventionale. Imi spune cineva cum procedez. Acesta este ... (vezi toată discuția)
Abuz karmens karmens mi sa ridicat masina,recunosc stationata neregulamentar in sectorul 1 de cei din sectorul 6 .acest nu est abuz?? (vezi toată discuția)
Contestarea legi 61/91 republicata Ovidiu Cristea Ovidiu Cristea cumas putea legal sa contest un proces verbal prin care am fost amendat cu suma 1500ron conf.art.2 pct.21 dinlegea 61 unde organul de control (politia) ma ... (vezi toată discuția)