avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate cineva2009

Activitate cineva2009

ady.ciocotisan@yahoo.com
Nu reusesc sa descarc nici de pe link ul acesta..imi apare please wait..
Am nevoie de declarația unica 212/2022 in format PDF inteligent, deoarece nu am reușit să descarc de pe site ul ANAF varianta actualizata.. mulțumesc
buna seara.
sunt pfa si am 2 obiecte de activ -prima activ agricole-subventii -masura 141-care nu se impoziteaza , , si a doua -activitati ale portalurilor web.
Daca pt prima activitate am primit subventii neimpozitabile,iar din a doua activitate am incasat anul trecut 1300 ron ,cum sa depun declaratia 200?
trebuie sa completez declaratia 200 pt ambele activitati , daca da cum tr completata pt subventia agricola?
multumesc
Discuție pfa
Buna ziua .
Am infiintat de curand pfa , activitatea principala agricultura , ,iar cea secundara este activitatea portalurilor web.Trebuie sa imi intre subventii din fonduri europene pt agricltura in curand . Iar din cea de a doua activitate o sa obtin niste venituri .

Trebuie sa platesc impozit pt fondurile europene , sau numai pt ce incasez din activitatea secundara?
Ce declaratii trebuie sa depun .Care este termenul limita ?
Răspuns la discuția PFA NELAMURIRI
Buna dimineata
REFERITOR LA CASS (ASIG DE SANATATE) AS VREA SA STIU LA CE SUMA SE APLICA PROCENTUL DE 5.5,LA SUMA TOTALA REALIZATA SAU DUPA CE SE SCADE IMPOZITUL DE 16% DIN VENITUL REALIZAT?
IN CE CONT SE FACE PLATA?
MULTUMESC
Discuție PFA NELAMURIRI
BUNA ZIUA
MI AM INFIINTAT DE CURAND UN PFA NEPLATITOR DE TVA ,ACTIVITATEA PRINCIPALA ESTE AGRICULTURA , IAR CEA SECUNDARA ACTIVITATI WEB.
PE LANGA FACTURIER , CHITANTIER, RJIP , DE CE DOCUMENTE MAI AM NEVOIE?
CE DECLARATII TREBUIE DEPUSE SI CAND , DE FIECARE DATA CAND REALIZEZ VENITURI SAU O DATA PE AN ?CE ANUME TREBUIE SA PLATESC , IMPOZIT (PROCENT) ,, SANATATE...?IMI TREBUIE CONTRACT LA CASA DE ASIG SANATATE ?

DACA MI SE FACE VIRAMENT BANCAR TREBUIE SA FAC CHITANTA ?
AS VREA SA STIU DACA PE LEGITIMATIA DE SERVICI POATE FI TTECUT CNP-UL PERSOANEI . MULTUMESC
buna ziua
As vrea sa stiu ce amenda lise poate da unor agresori care au batut o persoana ce necesita 20 zile de spitalizare.
V a mnultumesc
Discuție PFA WEB DESIGN
BUNA ZIUA
AS VREA SA MI FAC PFA CU OBIECT DE ACTIVITATE WEB DESIGN. CARE AR FI ,CONCRET ,PASII DE URMAT , TAXELE SI IMPOZITELE CATRE STAT ?
CAT COSTA IN TOTAL INFIINTAREA.....?