sunteti extraordinari toti repondentii, v am rugat sa mi raspundeti din punct de vedere juridic pt a solutiona o problema cu multe fatete pe care nu le pot expune integral caci timpul si spatiul nu mi permit ....si am primit un raspuns demn de www.psychologies.ro
nu ma opun dragostei, nu ma opun vizitelor doresc doar ca fiul meu sa si vada tatal atunci cand doreste el, copilul, eu ma opun doar modului de comportament al fostului sot care ma umileste in fata copilului si care il umileste si pe acesta(alta fateta despre care nu am timpul si energia necesara sa va expun detalii delicioase) il numeste "caine dresat" pt ca asculta de mine, de aici cerinta "sa nu mai fim obligati sa ia copilul din domiciliul meu" sau precizarea
"imi violeaza proprietatea, imi vorbeste urat, ma pune in situatii jenante in public" ceea ce il afecteaza pe copil
spuneti vorbe mari: RUDELE NU SE DESPART, acele persoane nu sunt rude de sange cu fiul meu, ci rude de sange cu actuala sotie, atat
incercati sa raspundeti strict din punct de vedere juridic, va rog inca o data
Cu stima .
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
nu ma intereseaza aspectele psihologice ci doar un raspuns fundamentat in concordanta cu profilul acestui site si profesionalismul dvs.
abtineti va sa judecati pe cei care va solicita un sfat caci nu cunoasteti ce se ascunde in spatele relatarilor minimaliste de pe site, traim drame umane cu totii si speram la partasie unii cu altii si ajutor
sa va mai dau un exemplu: fiul meu are o boala incurabila si nu i se respecta in vizita regimul prescris de medic, deci "minorul este pus in pericol " , o are de la nastere si in toti acesti ani am incercat sa evit instanta de judecata